Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa ministrului in CEx-ul PSD

B1 B1,
Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea. continuă pe B1

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit a adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

SURSE: Tensiuni puternice in coalitie! Dragnea, dezlantuit la adresa lui Tariceanu. Tudorel Toader ar urma sa fie remaniat in ciuda opozitiei liderului ALDE

Relatiile dintre PSD si ALDE nu sunt la un nivel la fel de bun precum vor sa arate liderii celor doua formatiuni in declaratiile publice. Surse politice au povestit pentru stiripesurse. ro cum Liviu Dragnea s-a de.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader / Seful PSD: Nu voi propune excluderi

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. ---------------13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata

Intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si procurorul general, Augustin Lazar, vor fi fata in fata la sedinta Consiliului de Management Strategic. Lazar a fost.

Tudorel Toader: Voi merge la referendumul pentru redefinirea familiei. Este posibil sa fiu in alta tara, dar voi lua un bilet de intoarcere mai repede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca este posibil sa nu fie in tara in ziua desfasurarii referendumului pentru redefinirea familiei, insa va lua un bilet de intoarcere mai repede si va merge la vot.

Tudorel Toader: Am transmis punctul de vedere al Ministerului Justitiei printr-un secretar de stat

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a trimis la Comisia juridica din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a anuntat astazi acesta, precizand ca va merge personal in comisia din Parlament.

Tudorel Toader, despre OUG6: Parlamentul nu are nevoie de aviz din partea Ministerului Justitiei

Ministerul Justitiei a trimis la Comisia juridica din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a declarat miercuri ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca va merge si el personal in comisia din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )