Libnet.ro
UNICEF

17:46

Va avea loc o remaniere a ministrilor PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Va avea loc o remaniere a ministrilor PSD

O remaniere guvernamentala a ministrilor din partea PSD va avea loc in cadrul unui CExN care va fi organizat dupa referendumul pentru redefinirea familiei, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Cand va avea loc remanierea guvernamentala. Liviu Dragnea a facut anuntul

O remaniere guvernamentala a ministrilor din partea PSD va avea loc in cadrul unui CExN care va fi organizat dupa referendumul pentru redefinirea familiei, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. in.

O noua editie a Marsului biciclistilor va avea loc smbata n Bucuresti: Firea, fa ceva!

O noua editie a Marsului Biciclistilor va avea loc sambata, 22 septembrie 2018, sub sloganul Firea, fa ceva! 2018. Adunarea participantilor incepe la ora 14. 30, la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau, iar plecarea in mars se va face la ora 15. Ca in fiecare an, participantii cer un oras pentru oameni, cu piste pentru biciclete si trotuarele libere de masini, incurajarea unei mobilitati durabile, in conditiile in care Bucurestiul este unul dintre cele mai poluate si aglomerate orase europene. Acestia cer primarului Gabriela Firea sa puna osul la treaba si sa rezolve problemele orasului.

Sarituri cu schiurile: Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara vor avea loc, n premiera, la Rsnov

Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara la sarituri cu schiurile, la masculin, vor avea loc in perioada 21-23 septembrie, la Rasnov, pe trambulina K90 din Valea Carbunarii. Evenimentul din weekend este o premiera, fiind pentru prima oara cand o competitie importanta masculina are loc in Romania.

Istudor, ASE: Nu as finanta nicio tema de doctorat daca ea nu reprezinta o comanda sociala din partea unor organizatii economice

Academia de Studii Economice asteapta de la organizatiile economice si institutiile publice propuneri de teme de cercetare, atat pentru cadrele didactice, cat si pentru tezele de doctorat, a declarat, miercuri, rectorul ASE, Nicolae Istudor, ptrivit Agerpres. Am spus-o si o mai spun de fiecare data la Consiliul National al Rectorilor: eu nu as finanta, daca as fi ministrul Educatiei, dar nu sunt si nu este nicio problema, nu as finanta nicio tema de doctorat daca ea nu reprezinta o comanda sociala din partea unor organizatii economice. Altfel, nu-si gaseste rolul, a spus Nicolae Istudor, la o conferinta pe tema competitivitatii economiei.

O noua sedinta CExN a PSD va avea loc pe 21 septembrie

Social-democratii se vor reuni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30, informeaza Biroul de presa al partidului. Lideri ai PSD au semnat o.

Ed Sheeran va canta pentru prima data in Romania. Cand va avea loc concertul

CONCERT Ed Sheeran. Ed Sheeran va sustine un concert pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului Divide. CONCERT Ed Sheeran. Biletele pentru.

Referendumul pentru schimbarea denumirii judetului Olt va avea loc pe 6 si 7 octombrie

Consilierii judeteni din Olt au decis, miercuri dupa-amiaza, ca referendumul pentru schimbarea denumirii judetului in Olt-Romanati sa aiba loc in zilele de 6 si 7 octombrie, intocmai ca si cel national.

Asociatia Daruieste Viata, care construieste primul spital de oncologie pediatrica din Romnia, refuza o donatie din partea Holograf: Nu putem accepta ca proiectul nostru sa devina instrument de aplanare a unor crize de imagine

Asociatia Daruieste Viata, care construieste din bani primiti din donatii, in curtea spitalului Marie Curie din Bucuresti, primul spital de oncologie pediatrica din Romania, a refuzat o donatie de 11. 000 de euro din partea trupei Holograf. Avem nevoie de bani pentru a reusi sa construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, facut cu mult suflet si implicarea a peste 150. 000 de oameni, sa fie in centrul unui scandal media si sa devina un instrument de aplanare a unor crize de imagine, au anuntat reprezentantii Daruieste Viata.

Kelemen Hunor le cere maghiarilor sa voteze la referendum. Este necesara in continuare toleranta din partea tuturor

UDMR le cere maghiarilor din Romania sa participe la referendumul din 6 - 7 octombrie, dar nu le sugereaza sa voteze in vreun fel anume, ci sa-si urmeze fiecare propria constiinta. Noi consideram ca democ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )