Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari.

Calin Popescu-Tariceanu a facut noi dezvaluiri despre dosarul sau

Calin Popescu-Tariceanu a facut noi dezvaluiri despre dosarul sau. Liderul ALDE a spus ca a citit, joi, declaratiile unor martori care indica altceva decat ceea ce sustin procurorii DNA in acuzatiile pe.

Calin Popescu Tariceanu: Aderarea la spatiul Schengen putea fi un obiectiv in timpul presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca Romania ar fi trebuit sa-si stabileasca si o agenda nationala pentru perioada in care va asigura presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Calin Popescu-Tariceanu, scrisoare catre liderii ALDE: Sa le demonstrez ceea ce este gresit in rezolutie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara, la Poiana Brasov, ca va trimite duminica o scrisoare liderilor ALDE europeni pentru a-si exprima nemultumirea fata de continutul.

Calin Popescu Tariceanu: Am mai parcurs 100 de pagini din dosar. Lecturand, aflu lucru noi(VIDEO)

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca a mai percurs 100 de pagini din dosarul sau de 17. 000 de pagini si ca pe masura ce citeste, descopera lucruri noi. intrebat ce vot ar.

Calin Popescu Tariceanu isi studiaza dosarul de 17.000 de pagini

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri sa-si studieze doarul cu cele 73 de volume intocmit de DNA, in care este acuzat de luate de mita, informeaza B1 TV. Dosarul va ajunge apoi la senatorii.

Codrin Stefanescu, anunt despre remanierea guvernamentala. Cand se decide totul

Sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se va decide in privinta remanierii, va avea loc saptamana viitoare. Codrin Stefanescu, secretarul general al partidului, a spus la Punctul de intalnire.

Remaniere Guvern PSD-ALDE. Tariceanu, sustinere pentru ministrul Justitiei. Despre ce minister a spus ca isi doreste mai multa implicare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul.

Tariceanu viseaza cai verzi pe pereti: Vrea sa obtina un scor IMENS la europarlamentare. Cine va fi in capul listei

ALDE pare sa-si fi stabilit tinta pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara ca le va sustine pe Renate Weber si Norica.

Tariceanu, suparat FOC ca ALDE european a sustinut rezolutia adoptata de Parlamentul European: Le voi trimite o scrisoare!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa ce ALDE european a votat pentru adoptarea rezolutiei privind statul de drept in Romania. El a declarat sambata seara ca va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )