Libnet.ro
UNICEF

16:30

CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

ACTUALIZARE 13:30 Dragnea: Cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot, a anuntat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea. ------- *ACTUALIZARE 11:30 Liviu Dragnea: Voi propune in CEx sa validam si un dosar gol, sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea PSD ------- Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie. continuă pe Ziarul Bursa

CexN PSD discuta astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie. Pentru postul de presedinte executiv sunt trei candidati - Viorica Dancila, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, iar pentru cel de secretar general candideaza Marian Neacsu si Codrin Stefanescu. Decizia finala va fi luata prin vot la Congresul din 10 martie, scrie news. ro.

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza vineri, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

PSD, in plin scandal inainte de Congres: Cine se lupta pentru functiile de conducere din partid(VIDEO)

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Cine sunt cei care vor o functie de conducere in partid

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Tudorel Toader vrea SUPER-PUTERI: Ministrul Justitiei cere ca el sa faca propunerea Romaniei pentru functiile de procuror european

Tudorel Toader vrea sa aiba super-puteri. Ministrul Justitiei vrea ca el sa faca propunerile din partea Romaniei pentru functiile de procuror european. Potrivit unui proiect de lege privind instituirea.

Guvernul a aprobat organizarea concursului pentru 197 de posturi vacante

Guvernul a aprobat organizarea concursului pentru 197 de posturi vacante. Este vorba despre posturi libere la Curtea de Conturi 150) si Autoritatea de Audit 47), au declarat pentru agerpres surse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )