Libnet.ro
UNICEF

13:30

CExN al PSD a decis sa-l sustina in continuare pe Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
CExN al PSD a decis sa-l sustina in continuare pe Liviu Dragnea

UPDATE - Comitetul Executiv National al PSD a decis in sedinta de vineri sa il sustina in continuare pe presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta, la. continuă pe Antena3

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), dupa sentinta lui Liviu Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de aceasta majoritate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat joi pentru HotNews. ro, dupa condamnarea in prima instanta de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita de Liviu Dragnea, ca nu este un lucru placut si partidul va lua act de decizie, adaugand ca nu trebuie sa acceptam jocul adversarilor si ca cei din PSD trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine i vrea capul lui Liviu Dragnea si cine l apara dupa condamnare, cu punctajul de la partid

PSD a convocat pentru vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta situatia dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman. intre timp taberele din partid se organizeaza. Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit joi seara pentru a face planul de actiune. De cealalta parte, apropiatii liderului PSD promoveaza punctajul de la partid Liviu Dragnea este aratat ca o victima politica, iar cei care ii cer demisia incalca grav Constitutia.

PSD Constanta, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: 21 iunie va ramane in istoria Romaniei ca un moment negru

Filiala Constanta a PSD a transmis un comunicat de presa in care-si exprima sustinerea fata de presedintele Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la 3,6 ani pentru abuz in serviciu.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste vineri, dupa sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, in urma sentintei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE: Suspendarea din dosarul Referendumului a fost anulata ------------ Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la 3 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu si achitat pentru fals intelectual, informeaza Realitatea TV.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

Mesajul PSD Alba dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A fost o decizie luata sub presiuni. il sustinem in continuare

La cateva ore dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni de inchisoarecu executare pentru instigare la abuz in serviciu PSD Alba a transmis un mesaj pe pagina oficiala de pe facebook a organizatiei.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )