Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Adevărul Adevărul,
Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

intoarce armele UDMR? Formatiunea condusa de Kelemen Hunor va vota pentru demiterea lui Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat luni ca partidul sau va vota in favoarea motiunii depuse la Senat impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca este inacceptabil sa dai ordonante de urgenta pe domeniul Justitiei.

Soarta lui Tudorel Toader, in mainile Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca va lua o decizie cu privire la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, dupa ce o sa asculte si opinia colegilor sai de.

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: A fost greseala PSD ca a crezut in unii. Doamna prim-ministru trebuia sa ia o decizie

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a spus, in ceea ce priveste ordonanta de urgenta pe tema justitiei, ca Viorica Dancila si Tudorel Toader ar fi trebuit sa ia o decizie pana in acest.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Liviu Dragnea: Ne-am lasat pacaliti toti de domnul Tudorel Toader. Astea sunt legi care trebuie adoptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a pacalit pe toti cei din partid spunand ca va adopta ordonanta de urgenta. in partid s-a luat o decizie - sigur, pe.

Dragnea, despre modificarea codurilor penale: Parlamentul trebuie sa-si urmeze cursul pe care il incepuse / Tudorel Toader a mers cu vreo 7-8 articole la Bruxelles intr-o mare umilinta

Liviu Dragnea pare sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonante de urgenta si spune ca a fost o greseala a PSD sa creada ca acest lucru se va intampla. Despre Tudorel Toader, Dragnea spune ca acesta s-a dus intr-o mare umilinta cu vreo 7-8 articole pe la Bruxelles si ca nu il mai intereseaza daca acesta va fi remaniat sau nu de premierul Viorica Dancila.

Tudorel Toader, pe faras. Dragnea ii transmite, din Calarasi, sa-si faca bagajele

Seful PSD da semnalul pentru Tudorel Toader: asa nu se mai poate, i-a transmis Liviu Dragnea ministrului Justitiei. Presedintele PSD este extrem de suparat pentru ca, de luni bune, Tudorel Toader anunta doua ordonante de urgenta care sa modifice Codurile penal si de procedura penala si care sa reglementeze situatia completurilor de 5 judecatori de [] .

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

UPDATE Cum se joaca Tudorel Toader de-a ordonantele de urgenta pe Facebook. Mesaje contradictorii ale ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, sambata, pe Facebook, ca o ordonanta de urgenta nu poate fi adoptata in lipsa urgentei, notand ca va sterge postarea respectiva in termen de o ora, obicei pe care l-a mai practicat si in trecut. Desi nu a facut niciun fel de trimitere la liderul PSD, Toader publica acest mesaj in contextul in care Liviu Dragnea i-a reprosat ca nu a dat ordonantele de modificare a codurilor penale. Ulterior, ministrul a revenit cu o noua postare in care spune ca se refera, in general, la ordonante de urgenta si ca ramane valabil ce a spus in urma cu cateva zile referitor la OUG privind legile penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )