Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta. Nu negociez nimic

Adevărul Adevărul,
Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta. Nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu. continuă pe Adevărul

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD

Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a ajuns la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si depune candidatura. Sambata, social-democratii se reunesc, .

Ecaterina Andronescu, atac la adresa conducerii PSD. Ce spune fostul ministru despre candidatura sa la Congres

Senatorul Ecaterina Andronescu a lansat un atac dur la adresa actualei conduceri a PSD. Ea acuza faptul ca partidul isi incalca propriul regulament fortand candidatura unor membri care nu au recomandarea.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa.

Scindare in PSD: Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si inca) o persoana controversata din Partidul Social Democrat, si-a depus joi candidatura la functia de presedinte executiv al partidului, lansand totodata un atac la actuala conducere.

Ecaterina Andronescu tinteste functia suprema in PSD

Senatorul Ecaterina Andronescu isi pregateste o candidatura la cel mai inalt nivel din PSD. Ea susti.

Congres PSD: Strategia contracandidatilor Vioricai Dancila la functia de presedinte executiv - fie Nicolae Banicioiu, fie Ecaterina Andronescu sa se retraga in favoarea celuilalt, inainte de vot

Deputatul Nicolae Banicioiu si senatoarea Ecaterina Andronescu sunt contracandidatii premierului Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv la Congresul PSD de sambata, iar cei doi iau in calcul ca unul dintre ei sa se retraga in favoarea celuilalt, pentru a nu imparti voturile celor care nu o doresc pe Dancila numarul doi in partid, au precizat surse politice din partid.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )