Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lider PSD: Gabriela Firea s-ar putea sa isi doreasca excluderea din PSD

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Gabriela Firea s-ar putea sa isi doreasca excluderea din PSD

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, ca spera sa nu continue cursa excluderilor la sedinta CExN de luni, dar depinde si de ce isi doreste Gabriela Firea, el. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj ferm pentru Liviu Dragnea inainte de CEx: Poate sa imi ia functia, dar nu ma poate face sa tac. Vrea sa monopolizeze toata puterea, pentru a-si rezolva problemele lui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la sedinta CEx a PSD de luni. Chiar daca isi va pierde functiile din partid, Firea sustine ca acest lucru nu o va face sa taca. intr-un interviu.

GABRIELA FIREA: imi astept sentinta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi la Parlament ca la urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv National al PSD isi asteapta sentinta, aceea de a fi lasata fara functiile politice.

Gabriela Firea: PSD este intr-o situatie critica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca PSD este intr-o situatia critica, mai multi parlamentari protestand fata de modul in care este condusa formatiunea. Firea a facut referire.

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

Gabriela Firea: Greva de la metrou ar putea bloca Bucurestiul. Ministerul Transporturilor sa identifice urgent solutii

Primarul general Gabriela Firea avertizeaza ca greva de la metrou ar putea bloca Bucurestiul si cere reprezentantilor Ministerului Transporturilor sa gaseasca solutii astfel incat aceasta sa fie.

Gabriela Firea: Greva de la metrou ar putea bloca Bucurestiul; solicit Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii / Ea vrea transferarea la primarie a metroului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva anuntata pentru saptamana viitoare sa fie anulata si avertizeaza ca aceasta ar putea bloca Bucurestiul.

Gabriela Firea: Acum voi fi eu la ghilotina lui Liviu Dragnea. De doua luni si jumatate, el are o singura preocupare - cum sa ma inlature(VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca se asteapta sa-i fie luate toate functiile pe care le detine in PSD. Mai in gluma, mai in serios, Firea a declarat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a.

Gabriela Firea, atacata dur de o organizatie PSD: Sa-si dea demisia din toate functiile din partid!

PSD Spania au anuntat ca e dezamagita de Gabriela Firea, care la vizita de la Madrid, a ignorat problemele a peste un milion de romani. Organizatia social-democrata a depus un memoriu la nivelul conducerii.

Primarul Gabriela Firea vrea sa dea nca 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului, ajungnd astfel la 35 milioane lei n 2018

Primarul Gabriela Firea vrea sa dea inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, ajungand astfel la 35 milioane lei in 2018, potrivit unui proiect de rectificare bugetara ce va fi discutat la sedinta Consiliului General de pe 22 noiembrie. Suma alocata in total bisericilor de asemenea creste cu 15 milioane incluzand Catedrala Mantuirii Neamului), ajungand in 2018 de la 76 milioane lei la 92 milioane lei, potrivit proiectului de rectificare bugetara.

GREVA METROU. Anunt de ultima ora facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea

GREVA METROU Primarul general Gabriela Firea solicita Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )