Libnet.ro
UNICEF

11:45

Negoita: 20 de milioane de oameni nu au fost de acord cu protestele.Ce ii costa pe cei care organizeaza protestele sa ceara autorizatie?

Adevărul Adevărul,
Negoita: 20 de milioane de oameni nu au fost de acord cu protestele.Ce ii costa pe cei care organizeaza protestele sa ceara autorizatie?

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat luni, inainte de Comitetul Executiv National CExN) al PSD, ca oamenii care au protestat vor un stat de drept si legalitate, dar au organizat un miting fara autorizatie. El mai spune ca 20 de milioane de oameni nu sunt de acord cu protestele, deoarece nu au participat la ele. continuă pe Adevărul

Robert Negoita: Ce ii costa pe cei care organizeaza protestele sa ceara autorizatie? 20 de milioane de oameni nu au fost de acord cu protestele

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat luni, inainte de Comitetul Executiv National CExN) al PSD, ca oamenii care au protestat vor un stat de drept si legalitate, dar au organizat un miting fara autorizatie, scrie News. ro. El mai spune ca 20 de milioane de oameni nu sunt de acord cu protestele, deoarece nu au participat la ele.

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe un drum din judetul Mures. Cinci oameni au fost raniti in accidentul rutier

Cinci persoane au fost ranite sambata, 20 ianuarie, intr-un accident rutier produs pe un drum din localitatea muresana Santana de Mures, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )