Libnet.ro
UNICEF

12:45

Remaniere Guvern PSD-ALDE. Tariceanu, sustinere pentru ministrul Justitiei. Despre ce minister a spus ca isi doreste mai multa implicare

Antena3 Antena3,
Remaniere Guvern PSD-ALDE. Tariceanu, sustinere pentru ministrul Justitiei. Despre ce minister a spus ca isi doreste mai multa implicare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul. continuă pe Antena3

Tudorel Toader continua sa se joace pe Facebook: Cum a ales ministrul Justitiei sa prezinte lansarea unui program (FOTO)

Ministrul Justitiei continua sa descopere optiunile pe care i le ofera Facebook pentru a se juca pe reteaua sociala. Dupa ce posta mesaje pe care le stergea imediat dupa o ora, acum Tudorel Toader a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa raportul MCV

Tudorel Toader a facut declaratii inainte de a lua parte la un seminar. Ministrul Justitiei a spus ca aici se va vorbi despre modul in care pot fi imbunatatite conditiile din penitenciare. 52 de.

Calin Popescu Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari, scrie Mediafax.

Tariceanu, ntrebat despre remanierea guvernamentala: mi pastrez aprecierile la adresa ministrului Tudorel Toader

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul Justitiei, dar ca la Ministerul Transporturilor ar dori o angajare mai activa pe proiecte mari.

Tariceanu, solicitare pentru senatori inainte de votul pentru incuviintarea urmaririi penale

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca nu are niciun mesaj de transmis colegilor in legatura cu votul in plen asupra cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale, insa alesii, in special cei din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )