Libnet.ro
UNICEF

23:01

Robert Negoita, dupa sedinta CEx: O dezbatere de opinii si de pareri nu e neaparat un conflict

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, dupa sedinta CEx: O dezbatere de opinii si de pareri nu e neaparat un conflict

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca in CExN al PSD de vineri a fost pentru prima data cand s-a discutat deschis, cand a fost o dezbatere reala. O dezbatere de opinii si de pareri. continuă pe Antena3

Vicepremierul Stanescu, ANUNT dupa sedinta CEx: Sustinem pana la capat ce am scris in scrisoare

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, anunta ca sustine in continuare cele scrise in document. Nimeni nu pleaca din partid, toti ramanem in PSD. Sigur vom.

Robert Negoita, despre Dragnea: A gresit cu multe. Un partid nu inseamna un om

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, l-a criticat pe Liviu Dragnea inainte de sedinta Comitetului executiv al PSD, spunand despre acesta ca a gresit cu multe si ca partidul nu sta intr-un singur om.

Deputatul-mitraliera, foc automat in directia lui Robert Negoita: El este un nimeni, acest baietas

Deputatul PSD Catalin Radulescu l-a atacat vehement pe Robert Negoita, spunand ca va cere in partid retragerea sprijinului pentru primarul sectorului 3 si acuzand ca procurori DNA mananca la hotelul.

Scandal in PSD: Catalin Radulescu cere excluderea lui Robert Negoita si promite fotografii compromitatoare cu acesta (VIDEO)

Comitetul Executiv al PSD a dat ocazia unui nou scandal urias in interiorul partidului, si anume intre deputatul mitraliera Catalin Radulescu si primarul Sectorului 3, Robert Negoita. intr-o declaratie.

Robert Negoita - despre vinovatia lui Dragnea

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea a gresit, insa fara sa spuna ce anume exact ii reproseaza acestuia.

Sectorul 3 al Bucurestiului, un munte de gunoaie! Copiii din fieful lui Robert Negoita se joaca langa un focar de infectie! (FOTO)

Sectorul 3 se transforma intr-un munte de gunoaie! Mizeria stransa in fieful lui Robert Negoita pune in pericol mai ales sanatatea copiilor care ies sa se joace in parcuri. Problema a pornit de.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Gabriela Firea: S-a dezbatut cu multa sinceritate

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar primii care au iesit la declaratii au fost semnatarii scrisorii care a tulburat atat apele in PSD. A fost o sedinta foarte lunga, una dintre cele mai dense sedinte.

Mihai Fifor nu va participa la sedinta CEX de la PSD. Anuntul facut de ministrul Apararii

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, isi anunta pozitia privind disputa din interiorul PSD si spune ca nu va participa la sedinta CEX de vineri, urmand sa plece in vizita oficiala la.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )