Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PNL despre CANDIDATURA lui Tudor Chirila la Primaria Capitalei

B1 B1,
Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PNL despre CANDIDATURA lui Tudor Chirila la Primaria Capitalei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit duminica despre o eventuala candidatura a lui Tudor Chirila la viitoarele alegeri pentru Primaria Capitalei din partea formatiunii liberale. Orban a dezmintit ca ar fi avut. continuă pe B1

Ludovic Orban: O majoritate politica din Curtea Constitutionala NU POATE sa-i dea ORDIN presedintelui. Ce pregateste PNL dupa decizia CCR

Liberalii isi anunta sustinerea fata de presedintele Klaus Iohannis in cazul Kovesi. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca partidul sau este alaturi de presedintele Romaniei in decizia pe care o va.

Ludovic Orban sustine ca decizia CCR nu trebuie aplicata de Iohannis: Sase judecatori au instrumentat o decizie care imbraca caracterul unei lovituri de stat

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, referitor la decizia CCR, care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi, ca judecatorii au instrumentat o decizie care pare a fi o lovitura de stat si care pune in pericol democratia Romaniei. Orban a afirmat ca CCR tinde sa rescrie textul Constitutiei, desi ar trebui sa fie garantul respectarii suprematiei Constitutiei.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator: Suntem departe de a fi pregatiti. PSD ne indeparteaza de UE

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca guvernul nu a facut mai nimic pentru a pregati preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene din 1 ianuarie 2019. Din pacate,.

Ludovic Orban vorbeste despre o LOVITURA DE STAT: Democratia Romaniei, pusa in pericol!

Ludovic Orban acuza instrumentarea unei lovituri de stat. Liderul PNL declara ca decizia judecatorilor CCR care il obliga pe Klaus Iohannis sa o revoce pe sefa DNA pune in pericol democratia.

Ludovic Orban: PNL va fi alaturi de seful statului n decizia referitoare la Kovesi / Credeti ca Romnia mai are vreo sansa sa fie primita n OECD dupa decizia CCR?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Medias, in judetul Sibiu, ca partidul va fi alaturi de presedintele Romaniei in decizia pe care acesta urmeaza sa o ia referitoare la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Liderul PNL s-a aratat de asemenea rezervat in privinta aderarii Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa reactia directorului organizatiei exprimata in legatura cu decizia CCR.

Ludovic Orban, despre revocarea sefei DNA: PNL este alaturi de presedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Medias, ca PNL este alaturi de presedintele Iohannis in ceea ce priveste decizia CCR privind revocarea sefei DNA si s-a.

Ludovic Orban, replica USTURATOARE pentru ministrul Negrescu: Adica ce ar vrea? Sa-i aplaud ca sunt PROSTI?

Liderul Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, i-a dat, duminica, o replica usturatoare ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, care-i transmisese sa nu politizeze presedintia Romaniei la.

Ludovic Orban, reactie virulenta: CCR nu poate obliga presedintele Romaniei

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca CCR nu il poate obliga pe presedintele Romaniei sa o revoce din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Liberalul a lansat un atac dur la adresa Curtii.

Ludovic Orban, critici la adresa Guvernului Dancila: Uitati de Autostrada Sibiu Pitesti. E inadmisibil ce au facut cu Lugoj Deva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Hunedoara, ca romanii ar trebui sa uite de autostrada Sibiu Pitesti, reprosand guvernantilor ca este inadmisibil ca nici macar tronsonul Lugoj-Deva sa nu fie finalizat, desi ar fi trebuit sa fie gata acum 4 ani.

Ludovic Orban: Organizatoric, suntem departe de a fi pregatiti pentru presedintia UE

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat sambata, la Deva, ca guvernul nu a facut mai nimic in ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )