Libnet.ro
UNICEF

18:00

Tudor Chirila, atac la Sorin Grindeanu: Este un monstru politic in stare de embrion

B1 B1,
Tudor Chirila, atac la Sorin Grindeanu: Este un monstru politic in stare de embrion

Tudor Chirila a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook, in contextul crizei politice din Romania. Artistul atrage atentia ca Sorin Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea si. continuă pe B1

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania.

Mihai Chirica, despre retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu: Este o solutie stalinista, care incearca sa foloseasca niste metode stiintifice. Pe vremea lui Stalin puteai sa-l impusti pe loc

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat, joi, la RFI, ca retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu a fost o deczie care a continut de la Ordonanta 13, de a anihila orice adversar din interiorul partidului, care s-ar opune modificarii legilor privind Justitia.

Ne-am pripit si ne-am facut de ras. Un deputat PSD, vicepresedinte de filiala locala, critica decizia de mazilire a lui Sorin Grindeanu

Decizia Comitetului Executiv al PSD de a retrage sprijinul politic acordat guvernului Sorin Grindeanu este criticata in teritoriu. Deputatul Alin Vacaru, vicepresedinte PSD Gorj, afirma ca partidul s-a.

ALDE a decis retragerea sprijinului premierului Sorin Grindeanu

ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat pentru News. ro surse din partid.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna: Premierul Sorin Grindeanu e o surpriza neasteptata

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca premierul Sorin Grindeanu este o surpriza neasteptata .

Traian Basescu: Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Traian Basescu, liderul PMP, a afirmat ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca un nou Guvern. Grindeanu, plecand de la premisa ca nu s-a speriat de Val.

Sa scape Dragnea de puscarie. Tudor Chirila iese la atac pe scandalul privind demiterea premierului: Grindeanu din incompetent dizident

Artistul Tudor Chirila, o voce puternica anti-PSD in timpul protestelor din timpul infamei ordonante de urgenta 13 privind modificarea codurilor penale, a intervenit in scandalul dintre Liviu Dragnea.

RAZBOI TOTAL in PSD. Sorin Grindeanu: Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu. Hai sa vedem, pana luni, cat de barbat politic este(VIDEO)

Sorin Grindeanu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzandu-l ca poarta responsabilitatea pentru criza politica in care se afla Romania in acest mo.

ULTIMA ORA: BIROUL DE PRESA AL GUVERNULUI A FACUT ANUNTUL !!! SORIN GRINDEANU TOCMAI A (FOTO)

Scandal monstru pe scena politica. Liviu Dragnea, sustinut voalat inclusiv de Gabriela Firea, i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Pe lista neagra a sefului PSD mai sunt cinci ministri. Detalii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )