Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tudor CHIRILA a EXPLODAT: Dragnea se joaca cu SIGURANTA NATIONALA ca sa scape de puscarie. Treaba se impute rau!

B1 B1,
Tudor CHIRILA a EXPLODAT: Dragnea se joaca cu SIGURANTA NATIONALA ca sa scape de puscarie. Treaba se impute rau!

Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, a comentat pe pagina personala de Facebook noua criza politica din Romania, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut public premierului Viorica Dancila sa isi dea demisia. continuă pe B1

Tudor Chirila: Ideea de a face inchisoare acasa stimuleaza pe toata lumea sa fure! Niste politicieni penali vor sa se salveze, asa ca au dat liber la furat. Sunt revoltat! (VIDEO)

Tudor Chirila a avut o reactie extrem de dura dupa ce majoritatea PSD-ALDE a reusit sa treaca prin Parlament proiectul care prevede executarea unor pedepse la domiciliu sau in weekend. Este o sfidare fara.

Tudor Chirila: Fiecare dintre noi suntem beton, iar legile nu se respecta in tara asta din cauza penalilor (FOTO)

Tudor Chirila a povestit, pe pagina lui de Facebook, ca marti dimineata, in centrul Bucurestiului, o femeie si-a parcat masina pe trecerea de pietoni pentru a vorbi la telefon, in conditiile in care erau.

Politicieni si magistrati care voiau sa preia puterea dadeau informatii secrete chinezului Wang Yan, declarat de SRI un pericol pentru siguranta nationala

Noi informatii obtinute de jurnalistii GSP arata ca mafiotul Wang Yan, chinez caruia SRI i-a cerut retragerea cetateniei romane numindu-l un pericol pentru siguranta nationala, era mai mult decat un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )