Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tudor Chirila, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, ci un calau. Mi-e frica de dumneavoastra (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chirila, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, ci un calau. Mi-e frica de dumneavoastra (VIDEO)

Tudor Chirila l-a criticat din nou pe Liviu Dragnea intr-un videoclip publicat pe Facebook sub titlul Despre Romania fara manie. Artistul a denuntat declaratiile facute in ultima vreme de liderul PSD,. continuă pe B1

Tudor Chirila, noi critici la adresa lui Liviu Dragnea: Nu sunteti o victima, sunteti un calau. Mi-e frica de dumneavoastra VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani), una dintre cele mai puternice voci din breasla artistilor cand vine vorba de scena politica, a criticat din nou declaratiile liderului PSD Liviu Dragnea, printr-un live pe pagina sa de Facebook.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Drangea: Poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra

Carmen Dan a transmis un mesaj pe pagina persoanala de Facebook, la scurt timp dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in.

Tudor Chirila, indemn pentru romani: Sa iesim in strada! Atacul PSD la Justitie va fi si mai VIRULENT!

Tudor Chirila ii avertizeaza pe romani ca, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, atacurile PSD-istilor la legile justitiei vor fi si mai virulente, Artistul inseamna la proteste pasnice in intreaga.

Gabriel Oprea, replica ACIDA pentru Liviu Dragnea: Am inteles ca onoarea in politica este considerata naivitate

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a vorbit, sambata, in conferinta de presa in care a anuntat relansarea UNPR, despre onoare. El a facut trimitere si la liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce, in trecut, a.

Lovitura DURA pentru Liviu Dragnea: FSANP l-a CONTRAZIS! Cati condamnati pentru abuz in serviciu se afla la inchisoare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) l-a contrazis pe Liviu Dragnea, in legatura cu oamenii condamnati pentru abuz in serviciu. Liderul PSD a declarat ca mii de.

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. iCCJ ar putea da sentinta in dosarul DGASPC

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )