Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis se tine de cuvant: Cu Andronescu o sa dureze mai mult.George Ciamba este chemat sa depuna juramantul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se tine de cuvant: Cu Andronescu o sa dureze mai mult.George Ciamba este chemat sa depuna juramantul

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a luiGeorge Ciambaca ministru delegat pentru Afaceri Europene, dar amananumireaEcaterinei Andronescu, la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis face APEL la PRIMARI:Nu se mai poate continua asa. Aceasta TOPAIALA e de rau augur! (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut, luni, inlocuirea Guvernului Dragnea-Dancila. Presedintele a declarat ca Executivul PSd nu si-a tinut promisiunile, printre care descentralizarea si un buget suficient pentru.

Klaus Iohannis, despre numirea Ecaterinei Andronescu la Educatie: Aici va dura mult mai mult! Mi-a spus ca nu va merge la minister, ca lucrurile nu merg bine. Sa ma lamuresc (VIDEO)

Propunerea PSD pentru portofoliul de la Educatie, vesnica Ecaterina Andronescu, nu este pe placul lui Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca Ecaterina Andronescu i-a spus de curand, pe cand era la.

Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba in functia de ministru al Afacerilor Europene. Ecaterina Andronescu trebuie sa mai astepte

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti seara decretul de numire in functia de ministru al Afacerilor Europene a diplomatului de cariera George Ciamba. Aceasta decizie vine la scurt timp dupa ce seful.

Klaus Iohannis, afirmatii naucitoare despre Ecaterina Andronescu: Va dura un pic pana ma lamuresc daca este dorinta domniei sale sa mearga sau numai dorinta partidului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti ca, in opinia sa, Guvernul face o remaniere cu taraita, iar analiza propunerii Ecaterinei Andronescu pentru portofoliul Educatiei va dura un pic mai.

Sinteza zilei. De ce vrea Klaus Iohannis sa darame Guvernul Dancila

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

Dragnea a mai venit cu o valiza pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis de activitate posibil infractionala

Liviu Dragnea a venit luni cu o noua valiza gasita de un localnic din Sibiu care a spus ca a gasit-o in curte, prezentand o ancheta realizata in 2015 de site-ul de investigatii Rise Project despre casa pe care presedintele Klaus Iohannis a pierdut-o definitiv in justitie.

Liviu Dragnea, la Parlament cu o noua valiza cu informatii despre Klaus Iohannis: Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus, luni, la Parlament, o noua valiza cu mai multe stick-uri, pe care s-ar afla informatii despre Klaus Iohannis. Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localn.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei. Trebuie inlocuit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa plecarea din Guvernul Dancila a ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, ca lucrurile au luat-o razna la Palatul Victoria si ca Romania nu este pregatita pentru preluarea, peste mai.

Cum a ars Klaus Iohannis Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania trebuie sa aiba un cadru mult mai stabil, astfel incat tinerii care studiaza in strainatate sa revina in tara. Avem tot ce ne trebuie.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )