Libnet.ro
UNICEF

21:45

CIOLACU: Cred ca Robert Negoita se va intoarce in PSD, unde ii este locul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Cred ca Robert Negoita se va intoarce in PSD, unde ii este locul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca a vorbit pe parcursul intregii zile cu Robert Negoita si crede ca acesta se va intoarce acasa, acolo unde ii este locul, conform Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Robert Negoita: Marea rivalitate intre PSD si PNL este doar o chestiune de fatada. Vin la TV si se cearta si sunt dusmani de moarte (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul la alegerile locale pentru PrimariaSectorului 3,a vorbitjoi seara,in timpul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre situatia in care el a a fost su.

Robert Negoita, plangere penala la Parchet impotriva prefectului Capitalei: Trebuie sa raspunda la cel putin doua intrebari

Robert Negoita a mers joi la Parchetul General, anuntand ca depune o plangere penala impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din functia de primar al Sectorului 3, dupa ce a plecat de la PSD, in timp ce viceprimarul trecut de la ALDE la PSD a fost lasat inca o luna. Negoita mai sustine ca prefectul trebuie sa raspunda ce legatura are cu mafia retrocedarilor ilegale din sectorul 3.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 3 - Robert Negoita vs Adrian Moraru

In cursa pentru Primaria Sectorului 3 s-au inscris 13 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Robert Negoita Bucuresti 2020), Adrian Moraru, candidatul dreptei PNL-USR-PLUS) si Aurelian Badulescu, candidatul PSD. Robert Negoita promite ca va face un pasaj pe sub bd. Unirii si o parcare de 3. 000 de locuri, 2 pasaje subterane la intersectia Mihai Bravu cu Camil Ressu si Mihai Bravu cu Sos. Vitan, 3 pasaje supraterane, va finaliza parcul de distractii din Parcul Pantelimon si Hala Laminor, 10 crese si gradinite.

Robert Negoita: Este foarte important sa iesim sa votam. Am votat pentru continuitate (VIDEO)

Robert Negoita, primar al Sectorului 3 si candidat din partea Aliantei Bucuresti 2020 pentru un nou mandat de edil, a votat duminica, la alegerile locale, jurul orei 10. La iesirea de la vot, Negoita a.

Robert Negoita: Chiar daca exista aceasta teama de acesta pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3, din partea PartiduluiAliantaPro Bucuresti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care il plaseaza in.

ROBERT NEGOITA: Depun o plangere penala impotriva prefectului municipiului Bucuresti

Robert Negoita a declarat azi la Parchetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva lui Gheorghe Cojanu.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Robert Negoita a castigat detasat Primaria Sectorului 3

Robert Negoita a castigat detasat alegerile din Sectorul 3, asa ca va mai ramane patru ani la Primarie, arata exit-poll-ul CURS-Avangarde realizat la iesirea de la urne. Pe locul doi in preferintele.

Robert Negoita: Am venit la Parchetul General pentru ca depun o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei (VIDEO)

Robert Negoita a anuntat, joi, la Pachetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din.

Robert Negoita: Am venit la Parchetul General pentru ca depun o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei (VIDEO)

Robert Negoita a anuntat, joi, la Pachetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )