Libnet.ro
UNICEF

06:30

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, sa candideze la un post de parlamentar, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor.

Doamna Gabriela Firea, nu v-a detronat Brad Pitt, v-a detronat Nicusor Dan!

Politicienii ajunsi in varful piramidei politice au obiceiul sa-si inchipuie ca pot sta acolo, cel putin, cat lumea si pamantul. Din aceasta pozitie, au prostul obicei sa faca si declaratii despre care ei cred ca vor fi apreciate de public, cand, de obicei se intampla exact contrariul. Un astfel de exemplu este cel al proaspetei invinse la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

Ciolacu sustine ca Gabriela Firea a ales calea cea mai grea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ales calea cea mai grea si a refuzat orice joc poli.

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )