Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ciolacu: Numaratoarea paralela a PSD ne da ca domnul Tudorache a castigat! S-a facut deja plangere la BEC

Antena3 Antena3,
Ciolacu: Numaratoarea paralela a PSD ne da ca domnul Tudorache a castigat! S-a facut deja plangere la BEC

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat ca s-a depus deja o plangere la Biroul Electoral Central pentru ca voturile pentru Primaria Sectorului 1 sa fie renumarate. continuă pe Antena3

Dan Tudorache: S-a terminat numaratoarea paralela. E un rezultat final la mine si am 200 de voturi in plus!

Situatie inedita la Primaria Sectorului 1. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca a castigat un nou mandat: Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand.

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

Din nou primar pentru o noapte? Tudorache: Dupa numaratoarea paralela am 200 de voturi in plus

Dan Tudorache anunta pe pagina sa de Facebook ca in urma numaratorii paralele ar avea 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand.

Judetul lui Marcel Ciolacu ramane fief PSD. Social-democratii au luat cele mai multe primarii

Organizatia Judeteana Buzau a Partidului Social Democrat, condusa de Marcel Ciolacu, lider si la nivel national, a castigat un numar de 67 de primarii, dintr-un total de 87. Celelalte 20 de primarii sunt impartite intre PNL, PMP, PRO Romania si USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )