Libnet.ro
UNICEF

15:30

CIOLACU: Vom avea o analiza saptamana aceasta in structurile interne ale partidului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Vom avea o analiza saptamana aceasta in structurile interne ale partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca in aceasta saptamana va avea loc o analiza in structurile interne ale partidului si se va decide ce se va intampla cu presedintii de organizatii judetene care au candidat pentru functii la alegerile locale si au pierdut, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: De cand e lumea si pamantul in jurul nostru vom avea si prieteni si dusmani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse, pilda Zilei. De aici invatam lectii utile despre viata: De cand e lumea si pamantul in jurul nostru vom avea si prieteni si dusmani.

CIOLACU: Vom depune plangeri la DNA. Orban se afla in campanie electorala dupa ce aceasta a luat sfarsit

PSD va depune plangere penala la DNA impotriva premierului Ludovic Orban pe motiv ca acesta a continuat sa faca campanie electorala si dupa ce aceasta a luat sfarsit, a declarat sambata presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Ciolacu: Vom depune plangeri penale pentru ca premierul a fost in campanie electorala dupa incetarea acesteia VIDEO

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata ca partidul pe care il conduce va depune plangeri penale la DNA, dupa ce prim-ministrul Romaniei a participat la mitinguri electorale in Dambovita si Giurgiu, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. PSD a depus la Autoritatea Electorala Permanenta plangeri pentru folosirea, de catre PNL a unor platforme online, de asemenea, in afara campaniei electorale, a mai anuntat Ciolacu.

Vom avea un nou ministru al Mediului. Costel Alexe a fost ales presedinte al CJ Iasi

Actualul ministru al Mediului si Padurilor, Costel Alexe, va renunta la aceasta functie, intrucat el.

Horoscop 28 septembrie 4 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana grea

Pentru saptamana 28 septembrie 4 octombrie va propunem un nou horoscop. O luna plina in Berbec este vedeta spectacolului in aceasta saptamana. Luna plina este intercalata intre raii Saturn si Pluto, ambele stationand direct pe 29 septembrie si respectiv pe 4 octombrie. Horoscop 28 septembrie 4 octombrie Cu siguranta, luna octombrie nu este .

Dan Barna (USR): in Bucuresti, peste tot, lupta este stransa si probabil niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea. Nu am pierdut nimic, dar inca nu s-a castigat nimic. Mergeti la vot! (VIDEO)

Dan Barna a lansat, duminica dupa-amiaza, un apel de mobilizare la vot si a explicat ca miza alegerilor locale de astazi este una importanta, iar la finalul exercitiului electoral am putea avea un.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )