Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ciolacu nu a vorbit cu Firea dupa esecul de la Capitala. Ce functie vrea sa-i propuna

Adevărul Adevărul,
Ciolacu nu a vorbit cu Firea dupa esecul de la Capitala. Ce functie vrea sa-i propuna

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa esecul acesteia de la Primaria Capitalei. Liderul social-democrat a precizat si ce functia vrea sa-i propuna. continuă pe Adevărul

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )