Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Gabriela Firea, despre ce se intampla cu apa calda in Bucuresti: S-a spus ca eu o opresc, adica sunt masochista

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a vorbit despre problema alimentarii cu apa calda din Bucuresti.

Gabriela Firea, despre esecul de la alegeri: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat foarte mult. Eu am facut campanie pozitiva (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca esecul sau in alegerile locale are legatura in mare parte cu ceea ce ea numeste campania negativa din online care ar fi fost dusa impotriva sa de.

Gabriela Firea, despre rezolvarea problemelor cu apa calda, in cei 4 ani de mandat: Eu ma zbateam sa explic care au fost problemele Bucurestiului (VIDEO)

Gabriela Firea a oferi o serie de declaratii presei, in cursul zilei de 29 septembrie, in fata sediului PSD din Capitala. intrebata de catre jurnalisti de ce nu a rezolvat problema apei calde din Bucuresti,.

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea.

Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucurestiului si candidata Partidului Social Democrat PSD) pentru un nou mandat, a declarat ca rezultatele reale de la alegerile pentru.

Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu este de acord cu invitatia pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a facut-o lui Robert Negoita de a reveni in PSD, ea catalogandu-i pe Robert Negoita si pe Victor Ponta drept teroristi politici si asasinii PSD. Robert Negoita a replicat sustinand ca a vazut oameni terorizati in timp ce nu s-a facut nimic pe partea de infrastructura, ca trebuiau sa faca baie cu apa rece sau sa isi incalzeasca apa la ibric.

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, sa candideze la un post de parlamentar, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor.

Gabriela Firea: Mi se reprosa ca sunt prea noua, acum sunt veche si anchilozata?

Gabriela Firea a declarat inaintea sedintei PSD ca nu crede ca la ea s-a referit Marcel Ciolacu atunci cand a vorbit despre candidati vechi si anchilozati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )