Libnet.ro
UNICEF

21:00

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu este de acord cu invitatia pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a facut-o lui Robert Negoita de a reveni in PSD, ea catalogandu-i pe Robert Negoita si pe Victor Ponta drept teroristi politici si asasinii PSD. Robert Negoita a replicat sustinand ca a vazut oameni terorizati in timp ce nu s-a facut nimic pe partea de infrastructura, ca trebuiau sa faca baie cu apa rece sau sa isi incalzeasca apa la ibric.

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Gabriela Firea, dupa ce Nicusor Dan s-a fotografiat cu specialistii ELCEN: Priviti cum s-au dat in vileag!

Gabriela Firea, primarul general in functie al Capitalei, a transmis un mesaj critic pe Facebook dupa ce Nicusor Dan, noul edil ales, a anuntat ca s-a intalnit cu reprezentantii ELCEN pe tema furnizarii apei calde in Bucuresti.

Gabriela Firea acuza Guvernul Romaniei ca ar fi dat milioane de euro presei pentru campania electorala a lui Nicusor Dan

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a explicat, marti, ca nu a folosit in scop electoral spoturile de promovare a unor realizari ale administratiei din Bucuresti si ca acelea nu au fost publicitatea Primariei Capitalei.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

Ce se va intampla cu Gabriela Firea dupa infrangerea in alegerile locale. Ce functie va ocupa aceasta

Gabriela Firea a suferit o infrangere la alegerile locale 2020. Functia de primar general ii revine lui Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS. Potrivit datelor partiale, dupa.

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )