Libnet.ro
UNICEF

15:01

Gabriela Firea: Mi se reprosa ca sunt prea noua, acum sunt veche si anchilozata?

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Mi se reprosa ca sunt prea noua, acum sunt veche si anchilozata?

Gabriela Firea a declarat inaintea sedintei PSD ca nu crede ca la ea s-a referit Marcel Ciolacu atunci cand a vorbit despre candidati vechi si anchilozati. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea: Mai sunt doua ore. Va invit sa votati pentru investitia in oameni

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Generala, a indemnat duminica seara alegatorii sa iasa la vot, cu doar doua ore inainte de inchiderea sectiilor de votare.

GABRIELA FIREA: Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere

Primarul general, Gabriela Firea, se arata convinsa ca a fost votata de majoritatea locuitorilor Capitalei care s-au prezentat la urne. Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa ma duc din nou la munca, sa pun, cum se spune, osul la treaba cu si mai multa motivare si energie, iar in caz contrar sunt acelasi om demn, implicat, a transmis Firea pe Facebook, conform news. ro.

Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alaturi de colegii de partid dupa afisarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca desi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente in spatele lui Nicusor Dan, acestea reprezinta doar niste sondaje de opinie. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicusor Dan pe care il acuza de campanie murdara.

Gabriela Firea, pe pagina de Facebook: Este ultima mea interventie in calitate de primar general Nu am ce sa-mi reprosez, doar poate ca am vrut sa fac prea multe

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reactie in calitate de primar general, dupa ce alegerile au fost castigate de candidatul dreptei, Nicusor Dan. Aceasta a spus ca nu are ce sa-si reproseze, doar poate ca a vrut sa faca prea multe, iar ceea ce a facut ramane si nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru esecul de duminica pe faptul ca stanga nu s-a unit si a fost tradata de oameni din propria familie politica.

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Gabriela Firea nu a mers cu autobuzul la viata ei! Imaginile din campania ei electorala sunt dovada VIDEO

Gabriela Firea s-a cam dat de gol ca rara a pus piciorul in transportul in comun. Chiar imaginile de la campania ei electorala au spus totul. Cum a fost surprinsa si de ce tot momentul a devenit rapid unul penibil? Multi romani au taxat-o. Gabriela Firea si autobuzele din Bucuresti. Cum s-a dat de gol .

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )