Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa intalnirea cu 3 lideri PSD confirmati pozitiv. Care este starea liderului partidului

Vesti proaste pentru Marcel Ciolacu. Trei lideri PSD cu care s-a intalnit in urma cu cateva zile au fost confirmati cu coronavirus. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

Lideri PSD Salaj, dignosticati cu COVID - 19. Vineri s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Mai multi lideri PSD Salajau fost depistati cu Covid-19si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale,cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti.

Trei lideri PSD Salaj, infectati cuSARS-CoV-2. Recent, s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului. Sambata, s-au simtit rau si au fost confirmati pozitiv.

Lideri din PSD Salaj au Covid-19. Marcel Ciolacu a fost vineri cu ei

Mai multi lideri din PSD Salaj au fost confirmati in ultimele zile ca infectati cu noul coronavirus.

Lideri PSD Salaj dignosticati cu COVID-19. Ei au participat vineri la un eveniment electoral alaturi de Ciolacu, Dincu si Paul Stanescu

Patru lideri ai PSD Salaj au fost diagnosticati cu COVID-19 si au ajuns in spital. Ei s-au intalnit recent cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti membri ai conducerii partidului, potrivit Stirile din Salaj.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )