Libnet.ro
UNICEF

09:15

MARCEL CIOLACU: Romania are nevoie de un partid de stanga puternic, cu viziune, modern si adaptat noilor cerinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Romania are nevoie de un partid de stanga puternic, cu viziune, modern si adaptat noilor cerinte

PSD a reusit intr-un timp scurt si printr-un program de reconstructie sa ajunga de la un scor de 20% la peste 30%, a declarat astazi presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca regreta faptul ca nu s-a putut ajunge la o alianta a Stangii in Bucuresti. Am fost unul dintre cei care am sustinut o stanga unita, dar nu puteam sa.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

Judetul lui Marcel Ciolacu ramane fief PSD. Social-democratii au luat cele mai multe primarii

Organizatia Judeteana Buzau a Partidului Social Democrat, condusa de Marcel Ciolacu, lider si la nivel national, a castigat un numar de 67 de primarii, dintr-un total de 87. Celelalte 20 de primarii sunt impartite intre PNL, PMP, PRO Romania si USR-PLUS.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )