Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu anunta ca depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR, dupa ce premierul a anuntat asumarea raspunderii pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. Va spun ca va trece aceasta motiune a afirmat Ciolacu, precizand ca se va crea o noua majoritate parlamentara, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre.

Seful PSD, reactie dupa ce Orban anuntat angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi: O sa depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al social-democratilor, a declarat ca PSD si UDMR vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL. Anuntul vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic.

Marcel Ciolacu: Depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu a spus ca va fi depusa motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce premierul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi.

Ciolacu stabileste azi in ce conditii depune motiune de cenzura. Paradoxul PSD: sa tina in viata Guvernul PNL

Liderii PSD se reunesc marti pentru a decide in ce conditii depun motiune de cenzura. Pe de o parte, social-democratii ar vrea sa tranteasca Guvernul Orban, pentru a arata ca PNL este incapabil sa guverneze, insa trecerea unei motiuni de cenzura ar insemna primul pas pentru alegerile anticipate, pe care PSD vrea sa le evite. in cazul in care Guvernul va impune alegeri locale in doua tururi, PSD va sesiza CCR.

Cum reactioneaza PSD la planul PNL de a declansa alegeri anticipate: Sesizare la CCR si motiune de cenzura si daca Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi - surse

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca partidul va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca acesta va modifica legea electorala. De asemenea, social democratii intentioneaza sa blocheze alegerea primariilor in doua tururi printr-o sesizare la Curtea Constitutionala. Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

PSD va depune motiune de cenzura in februarie

Liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv de marti sa depuna o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: Sa poata fi dublate alocatiile pentru copii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al partidului, ca a decis impreuna cu liderii de grup ai PSD convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in care sa fie adoptata legea privind eliminarea pensiilor speciale.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )