Libnet.ro
UNICEF

20:02

Marcel Ciolacu anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

PSD anunta o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Oamenii trebuie sa aiba curajul sa mearga la lucru

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, ca daca nu va fi repornita economia, nu vom avea cum face fata crizei.

Marcel Ciolacu: Plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o solutie

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, ca plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni ar putea fi o solutie in acest moment pentru ca romanii sa fie protejati, iar preturile alimentelor sa revina la normal.

Marcel Ciolacu a declarat ca plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o solutie in acest moment

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca plafonarea preturilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o solutie in acest moment, adaugand ca a avut o discutie cu reprezentantii marilor lanturi de magazine alimentare despre solutiile concrete care pot fi aplicate, astfel incat preturile alimentelor sa revina la normal si consumatorii sa fie protejati.

Marcel Ciolacu sustine ca atacarea la CCR a masurilor initiate de PSD loveste in romani si in firmele romanesti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, considera ca atacarea la Curtea Constitutionala a masurilor sociale si economice initiate de social-democrati si votate in Parlament loveste in romanii si in firmele romanesti care acum asteptau un sprijin real din partea statului.

Marcel Ciolacu: PNL da proba maturitatii politice!

Marcel Ciolacu transmite un mesaj critic la adresa PNL, dupa ce liberalii au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala pachetul de masuri propuse de catre PSD si adoptate in Parlament pentru sprijinirea romanilor afectati de criza coronavirus.

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa catre sefii partidelor parlamentare: Haideti sa lucram impreuna

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, a transmis, astazi, o scrisoare deschisa sefilor partidelor parlamentare pentru a le cere un pact national pentru combaterea efectelor crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Ziua NATO in Romania, pe care o marcam astazi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ziua NATO in Romania, pe care o marcam azi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut si sa continuam sa sprijim demersurile Aliantei pentru realizarea securitatii noastre comune.

Marcel Ciolacu ii incurajeaza pe oameni sa cumpere produse romanesti: E important pentru economia romaneasca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii incurajeaza pe romani ca atunci cand merg la cumparaturi sa achizitioneze produse romanesti pentru a sustine productia si economia romaneasca.

Marcel Ciolacu, dupa sedinta Camerei Deputatilor: Ce castiga romanii si ce castiga firmele romanesti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, o serie de legi initiate de PSD si adoptate de Camera Deputatior in calitate de for decizional.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )