Libnet.ro
UNICEF

22:32

Marcel Ciolacu critica propunerea PNL referitoare la impozitarea pensiilor special

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu critica propunerea PNL referitoare la impozitarea pensiilor special

Presedintele PSD Marcel Ciolacu critica propunerea PNL referitoare la impozitarea pensiilor speciale, recomandansu-i premierului Ludovic Orban sa ia proiectul PSD pe aceasta tema, sa il adopte prin Ordonanta de Urgenta , iar banii astfel obtinuti sa fie dati la sanatate. Ipocritilor, aveti Guvern, aveti toate parghiile ca sa dati Ordonanta de Urgenta! Ce va retine?!, le transmite Ciolacu liberalilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu vrea ca propunerea PSD privind impozitarea pensiilor speciale sa fie impusa prin OUG

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca premierul Ludovic Orban ar tre.

Concurs intre PNL si USR pentru impozitarea pensiilor speciale. Ce masuri propune fiecare partid in cursa pentru taxarea marilor lefuri

USR a anuntat marti depunerea unui proiect de lege care ar urma sa impoziteze pensiile speciale de peste 3. 500 de lei cu 90%. in replica, PNL a venit cu un amendament la o initiativa prin merge cu impozitarea cu pana la 95%, dar la pensii speciale care depasesc 7. 000 de lei. Cu toate acestea, pentru adoptarea unui asemenea proiect sunt necesare negocieri cu celelalte partide, cuvantul PSD fiind unul decisiv, datorita numarului mare de alesi.

Marcel Ciolacu, la Adevarul Live de la ora 14.00. Sustine PSD eliminarea pensiilor speciale?

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu, va vorbi, la Adevarul Live, de la or 14. 00, despre masurile economice si sociale propuse de PSD pentru a combate pandemia de coronavirus. Va vota PSD proiectul de lege al USR privind impozitarea cu 90% a pensiilor speciale? E multumit Marcel Ciolacu de felul in care gestioneaza PNL criza? Cand vor avea loc alegerile locale?.

Marcel Ciolacu, dupa ce USR a propus impozitarea pensiilor speciale cu 90%: E exagerat. E in logica electorala

Intr-un interviu pentru Adevarul, liderul PSD Marcel Ciolacu sustine ca impozitarea pensiilor speciale trebuie aplicata gradual, in functie de salariul presedintelui Klaus Iohannis, nu in masa, cu un procent de 90%, asa cum a propus USR.

Cum ar fi condus Carmen Dan Ministerul de Interne in vremea pandemiei. Raspunsul lui Marcel Ciolacu

Intr-un interviu pentru Adevarul, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru anumite excese. Totusi, Marcel Ciolacu n-a vrut sa-si imagineze cum ar fi aratat Ministerul de Interne condus pe timpul pandemiei de Carmen Dan, promovata politic de Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu: E inadmisibil ca ministrul Vela sa le faca dosare penale jurnalistilor. isi fac meseria in conditii grele si nu merita sa fie intimidati

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a sarit in apararea jurnalistilor, spunand ca e inadmisibil ca ministrul de Interne, Marcel Vela, sa le faca dosare penale acestora, in conditiile in care isi fac meseria in conditii grele si nu merita sa fie intimidati.

Marcel Ciolacu: PSD propune amanarea pana la sfarsitul anului a platii ratelor bancare, fara dobanzi si penalitati

Presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat ca pachetul de legi cu masuri urgente, propus dePSDpentru romani si firmele romanesti, intra la vot final.

Marcel Ciolacu face apel catre banci sa fie solidare cu oamenii: Bancile au cam provocat criza din 2009, iar populatiile din tarile afectate au fost solidare cu ele (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un apel catre banci sa fie solidare cu romanii si sa-i ajute in aceasta perioada de criza declansata de noul coornavirus. Liderul social-democratilor a sustinut.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Administratiile locale conduse de PSD au inteles importanta vitala a testarii masive a populatiei

Administratiile locale conduse de PSD au inteles importanta vitala a testarii masive a populatiei si au cumparat aparate de testare pentru depistarea COVID-19, a afirmat Marcel Ciolacu, conform unei postari publicate pe pagina oficiala a Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu anunta ca suspendarea rambursarii creditelor intra vineri la votul final in Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la Antena 3, ca proiectul de lege privind suspendarea rambursarii creditelor va fi votat marti de plenul Senatului, vineri va intra in plenul Camerei Deputatilor, iar lunea viitoare va fi trimis la promulgare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )