Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape. continuă pe B1

Ciolacu afirma ca PSD a obtinut in jur de 31% la alegerile de duminica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca scorul obtinut de partidul pe care-l conduce ar fi putut fi mai mare daca anumiti colegi ar fi inteles ca trebuie sa faca si o schimbare. Ciolacu afirma ca si-a atins obiectivul propus pentru alegerile locale si anunta ca planul categoric al PSD este acela de castiga alegerile parlamentare cu un scor de peste 30 de procente, bazandu-se pe scorul obtinut la locale, care este in jur de 31%, conform news. ro.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Marcel Ciolacu: Nu stim daca Gabriela Firea a pierdut, haideti sa asteptam rezultatele finale. Vom avea in continuare cel mai mare numar de alesi locali

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este rezervat cu privire la rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, care il dau pe Nicusor Dan castigator detasat al cursei pentru Primaria.

Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca regreta faptul ca nu s-a putut ajunge la o alianta a Stangii in Bucuresti. Am fost unul dintre cei care am sustinut o stanga unita, dar nu puteam sa.

CIOLACU: Daca domnul Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca este unul dintre cei care au sustinut realizarea unei aliante de stanga pentru alegerile locale din Bucuresti si ca regreta faptul ca acest lucru nu s-a realizat. Poate o sa avem in viitor mai multa intelepciune, daca domnul Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere, spune Ciolacu. El sustine ca este posibil ca dreapta unita, USR-ul cu PNL-ul sa aiba majoritate in Consiliul General al municipiului Bucuresti, conform news. ro.

Judetul lui Marcel Ciolacu ramane fief PSD. Social-democratii au luat cele mai multe primarii

Organizatia Judeteana Buzau a Partidului Social Democrat, condusa de Marcel Ciolacu, lider si la nivel national, a castigat un numar de 67 de primarii, dintr-un total de 87. Celelalte 20 de primarii sunt impartite intre PNL, PMP, PRO Romania si USR-PLUS.

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Cristoiu: Baronii PSD de care vrea sa scape Marcel Ciolacu isi joaca duminica ultima carte

Marian Oprisan, Dumitru Buzatu si Ionel Arsenie, baronii PSD de Vrancea, Vaslui si Neamt, tripleta rosie a Moldovei, isi joaca duminica, la alegerile locale, cartea cea mare. Cel mai bucuros sa scape de ei ar fi chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine jurnalistul Ion Cristoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )