Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu (PSD): A fost vina lui Victor Ponta ca nu s-a realizat alianta electorala pentru Bucuresti. Noi avem un acord politic, pe care il respectam (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca din punctul sau de vedere Victor Ponta, omologul sau de la Pro Romania, este vinovat ca nu s-a realizat alianta de centru-stanga pentru alegerile locale din. continuă pe B1

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca regreta faptul ca nu s-a putut ajunge la o alianta a Stangii in Bucuresti. Am fost unul dintre cei care am sustinut o stanga unita, dar nu puteam sa.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Marcel Ciolacu: Daca anumiti colegi ar fi inteles ca mai trebuie sa faca si o schimbare, am fi avut mai multe consilii judetene PSD are baza necesara sa lupte pentru primul loc la parlamentare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii se asteptau sa obtina mai multe consilii judetene la alegerile locale din 2020. Chiar si asa, demnitarul a subliniat ca e o marire de aproape.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Marcel Ciolacu a sustinut duminica seara ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma alegerilor locale, iar PSD este pe primul loc la votul politic, dublandu-si rezultatul de la alegerile europarlamentare. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, Ciolacu a sustinut ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

PNL: Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii votarii in sectiile unde s-au format cozi. Scrisoarea trimisa catre BEC de presedintele PSD

Siegfried Muresan, europarlamentarul si vicepresedinte al PPE a anuntat pe pagina de Facebook ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a opus prelungirii procesului electoral in sectiile de vot unde s-au.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )