Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Hotnews Hotnews,
 Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita. continuă pe Hotnews

Robert Negoita, dezvaluiri despre Gabriela Firea: Ati pus mai presus interesele personale

Ruptura dintre Robert Negoita si Gabriela Firea este o certitudine. Primarul Sectorului 3 a iesit din PSD si nu a manifestat sustinere fata de fostul primar general, la alegerile locale. Robert Negoita a.

Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu este de acord cu invitatia pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a facut-o lui Robert Negoita de a reveni in PSD, ea catalogandu-i pe Robert Negoita si pe Victor Ponta drept teroristi politici si asasinii PSD. Robert Negoita a replicat sustinand ca a vazut oameni terorizati in timp ce nu s-a facut nimic pe partea de infrastructura, ca trebuiau sa faca baie cu apa rece sau sa isi incalzeasca apa la ibric.

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu .

ROBERT NEGOITA: Firea e un foarte bun comunicator, dar nu are treaba cu Primaria

Primarul ales al Sectorului 3, Robert Negoita, afirma ca a refuzat sa faca echipa cu primarul general Gabriela Firea, sustinand ca aceasta era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general.

Robert Negoita: Firea m-a blocat in toate proiectele. imi zicea ca votul e pe emotie, nu pe rezultate

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a declarat marti seara, la Digi 24, ca fostul primar general Gabriela Firea l-a blocat in toate proiectele in care a putut si ca nu a facut mai nimic in Capitala spunand mereu ca votul vine pe emotie si nu pe rezultate.

Robert Negoita: Firea m-a blocat in toate proiectele imi zicea ca votul e pe emotie, nu pe rezultate

Robert Negoita, primarul sectorului 3, a declarat marti seara, la Digi 24, ca fostul primar general Gabriela Firea l-a blocat in toate proiectele in care a putut si ca nu a facut mai nimic in Capitala spunand mereu ca votul vine pe emotie si nu pe rezultate.

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

Robert Negoita: Nu se pune problema sa ma intorc in PSD (VIDEO)

Gabriela Firea si-a conturat noul drum politic. Dupa ce a fost data jos de pe fotoliul de primar general, Firea se indreapta catre Parlamentul Romaniei. insa, se pare ca una dintre conditiile impuse de.

Robert Negoita: Este foarte important sa iesim sa votam. Am votat pentru continuitate (VIDEO)

Robert Negoita, primar al Sectorului 3 si candidat din partea Aliantei Bucuresti 2020 pentru un nou mandat de edil, a votat duminica, la alegerile locale, jurul orei 10. La iesirea de la vot, Negoita a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )