Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sorin Grindeanu isi anunta reintoarcerea in PSD: Figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu isi anunta reintoarcerea in PSD: Figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca se va reintoarce in PSD. Grindeanu a declarat ca figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate si ca trebuie promovati profesionisti. De precizat este ca Grindeanu este in prezent presedintele ANCOM si a participat la conferinta PSD Olt, alaturi de presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu si de secretarul general Paul Stanescu. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu isi pregateste revenirea in PSD: Figurile uzate trebuie sa faca un pas in spate

Fostul premier Sorin Grindeanu, invitat joi la Conferinta de alegeri a PSD OLT, a anuntat ca intentioneaza sa revina in randurile social-democratilor. Am fost om de stanga, sunt si voi fi om de stanga si voi reveni in PSD, a precizat acesta.

Marcel Ciolacu: Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar primul pas e sa redevina membru al partidului

Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar inainte de toate trebuie sa redevina membru al partidului, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

Sorin Grindeanu, gata sa se intoarca in PSD: Voi reveni in partid, pentru un proiect extrem de serios

Sorin Grindeanu a participat joi la sedinta PSD Olt, in fieful lui Paul Stanescu, unde a declarat ca s-ar intoarce in partid, pentru un proiect serios pentru tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )