Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe George Maior pentru fotoliul de premier

Antena3 Antena3,
Ce spune Marcel Ciolacu despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe George Maior pentru fotoliul de premier

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a spus, vineri, la Exces de Putere, ca este exclus ca partidul pe care il conduce sa propuna un premier, daca motiunea de cenzura va trece. continuă pe Antena3

Ce spune Marcel Ciolacu despre primarul cu apucaturi naziste din Targu Mures

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea ALDE), care a cerut un control al natalitatii in mediile sarace.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

Ciolacu arunca bomba: PSD ar putea forta o revenire la guvernare

Marcel Ciolacu anunta ca PSD ar putea reveni la guvernare. Social - democratii sunt decisi sa depuna.

Codrin Stefanescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Habar n-am de ce vrea guvern de uniune nationala

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, spune ca nu vede un guvern de uniune nationala, asa cum a sugerat Marcel Ciolacu, daca actualul guvern va pica la motiune.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu, daca motiunea serioasa trece: Nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece nu avem un proiect politic si nu avem un program de guvernare

PSD si UDMR nu pot asigura suficiente voturi in Parlament pentru succesul motiunii de cenzura, recunoaste Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, care a precizat ca formatiunile nu au pregatit.

Marcel Ciolacu anunta care este planul PSD pentru acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Pitesti, ca prioritatea social-democratilor trebuie sa fie alegerile locale din acest an.

PSD isi face guvern din umbra. Marcel Ciolacu: Este o urgenta sa validam, intr-un for statutar, o dublura a fiecarui ministru

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, considera ca este o urgenta ca social-democratii sa aleaga, intr-un for statutar, o dublura pentru fiecare ministru si sa intre intr-o logica de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )