Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea. continuă pe Antena3

Ciolacu nu a vorbit cu Firea dupa esecul de la Capitala. Ce functie vrea sa-i propuna

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa esecul acesteia de la Primaria Capitalei. Liderul social-democrat a precizat si ce functia vrea sa-i propuna.

VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Marcel Ciolacu a sustinut duminica seara ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma alegerilor locale, iar PSD este pe primul loc la votul politic, dublandu-si rezultatul de la alegerile europarlamentare. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, Ciolacu a sustinut ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

Cristoiu: Baronii PSD de care vrea sa scape Marcel Ciolacu isi joaca duminica ultima carte

Marian Oprisan, Dumitru Buzatu si Ionel Arsenie, baronii PSD de Vrancea, Vaslui si Neamt, tripleta rosie a Moldovei, isi joaca duminica, la alegerile locale, cartea cea mare. Cel mai bucuros sa scape de ei ar fi chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine jurnalistul Ion Cristoiu.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

MARCEL CIOLACU: Nu am avut o discutie politica cu domnul Robert Negoita, ci una amicala

Marcel Ciolacu a declarat ca intalnirea de luni cu Robert Negoita a fost una ca intre prieteni, intrebat daca e posibil ca acesta sa revina in PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca daca si cand va exista un astfel de pas va anunta public. El a mai spus ca nu exista o concurenta intre Gabriela Firea si Robert Negoita, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Romania are nevoie de un partid de stanga puternic, cu viziune, modern si adaptat noilor cerinte

PSD a reusit intr-un timp scurt si printr-un program de reconstructie sa ajunga de la un scor de 20% la peste 30%, a declarat astazi presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

USR-PLUS acuza tentative de fraudare a alegerilor pentru Primaria Sectorului 1. Marcel Ciolacu: E o tampenie. Am cerut BEC renumararea voturilor

Liderul-social democrat Marcel Ciolacu a declarat ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1. Acolo, atat candidatul PSD, Dan Tudorache, cat si Cl.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )