Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adevarul Live. Presedintele interimar al USR, despre viitorul partidului fara Nicusor Dan

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Presedintele interimar al USR, despre viitorul partidului fara Nicusor Dan

Elek Levente, presedintele interimar al USR, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre Congresul din toamna care va duce la alegerea unui nou presedinte. Cat de iminenta e ruperea USR? Ce sanse mai sunt ca Nicusor Dan sa se intoarca in partid? Cat de mult a avut partidul de pierdut de pe urma conflictului intern? Cum va colabora USR cu platforma lui Dacian Ciolos?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Presedintele interimar al USR, despre viitorul partidului fara Nicusor Dan

Elek Levente, presedintele interimar al USR, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre Congresul din toamna care va duce la alegerea unui nou presedinte. Cat de iminenta e ruperea USR? Ce sanse mai sunt ca Nicusor Dan sa se intoarca in partid? Cat de mult a avut partidul de pierdut de pe urma conflictului intern? Cum va colabora USR cu platforma lui Dacian Ciolos?.

Adevarul Live, ora 12.00: Nicolae Demetriade, fost director general al TAROM, vorbeste despre pierderile companiei

Nicolae Demetriade, fost director general al companiei de stat Tarom, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre situatia financiara precara in care a ajuns operatorul, despre pierderile succesive din ultimii ani si despre managementul deficitar.

Adevarul Live: Nicolae Demetriade, fost director general al TAROM, vorbeste despre pierderile companiei

Nicolae Demetriade, fost director general al companiei de stat Tarom, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre situatia financiara precara in care a ajuns operatorul, despre pierderile succesive din ultimii ani si despre managementul deficitar.

Adevarul Live, ora 13.00. Viorel Badea, despre motiunile pe care le va depune PNL si problemele romanilor din diaspora

Deputatul Viorel Badea, presedinte al PNL Diaspora, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre reactia liberalilor la ultimele masuri anuntate de PSD si Guvernul Tudose, votul prin corespondenta, dar si problemele pe care le au romanii din diaspora.

Adevarul Live. Viorel Badea, despre motiunile pe care le va depune PNL si problemele romanilor din diaspora

Senatorul Viorel Badea, presedinte al PNL Diaspora, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre reactia liberalilor la ultimele masuri anuntate de PSD si Guvernul Tudose, votul prin corespondenta, dar si problemele pe care le au romanii din diaspora.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, invinsa a saptea oara de Maria Sarapova. Reactiile dupa un meci electrizant in primul tur la US Open

Incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live comentam partida dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la US Open impreuna cu Andrei Constantienscu, de la doartenis. ro.

Adevarul Live de la 12.00: Cum alegem dieta care ni se potriveste. Sfaturile nutritionistei care a reusit sa slabeasca 40 de kilograme

Cori Gramescu, coach de nutritie si lifestyle, vorbeste la Adevarul Live despe ce inseamna alegerea dietei potrivite si care sunt cele mai frecvente greseli care ne impiedica sa castigam lupta cu kilogramele in plus.

Pneumonia la copii: cat de periculoasa e si cum poate fi prevenita? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

La ora actuala, Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile in randul statelor membre ale Uniunii Europene, iar pneumonia constituie principala cauza de deces la copiii sub 5 ani. De ce ne situam pe un loc fruntas in aceasta statistica sumbra, cum putem recunoaste, trata si preveni pneumoniile ne spune prof. dr. Anca Plesca, vicepresedintele Societatii Romane de Pediatrie, la Adevarul Live de la ora 14.

Pneumonia la copii: cat de periculoasa e si cum poate fi prevenita? Aflam la Adevarul Live

La ora actuala, Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile in randul statelor membre ale Uniunii Europene, iar pneumonia constituie principala cauza de deces la copiii sub 5 ani. De ce ne situam pe un loc fruntas in aceasta statistica sumbra, cum putem recunoaste, trata si preveni pneumoniile ne spune prof. dr. Anca Plesca, vicepresedintele Societatii Romane de Pediatrie, la Adevarul Live.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )