Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ciolos, despre demisia lui Moga: Primul gest de decenta si normalitate in Guvernul Dancila

Hotnews Hotnews,
 Ciolos, despre demisia lui Moga: Primul gest de decenta si normalitate in Guvernul Dancila

Demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este un prim gest de decenta si normalitate din Cabinetul Dancila, considera liderul PLUS Dacian Ciolos. El mai adauga ca acum asteapta din partea PSD, dar si a presedintelui Klaus Iohannis sa numeasca la MAI un profesionist. continuă pe Hotnews

DACIAN CIOLOS: Demisia lui Moga, primul gest de decenta in Guvernul Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a apreciat marti ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne reprezinta primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica Dancila.

Ciolos: Demisia lui Moga, primul gest de decenta si normalitate in Guvernul Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a apreciat ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Af.

Ciolos, despre demisia lui Nicolae Moga: ,, Cu capul plecat, in fata baronilor

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat marti ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea MAI repr.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

Liviu Avram, despre demisia ministrului de Interne: O decizie de opereta. Decontul masiv la PSD se datoreaza lui Carmen Dan

Jurnalistul Liviu Avram vorbit la Adevarul Live despre demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, la sase zile dupa ce a fost numit in functie. Acesta a explicat ca demisia lui Moga a fost una de opereta si ca adevarata responsabilitate de la MAI o poarta Carmen Dan si Liviu Dragnea.

DAN BARNA: Demisia lui Moga din fruntea MAI nu rezolva nimic din situatia de fond

Uniunea Salvati Romania considera ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este un gest menit sa reduca din presiunea publica generata de esecul masiv al autoritatilor publice in a salva viata Alexandrei, dar ca aceasta nu rezolva nimic din situatia de fond, atat timp cat raman in institutiile cu atributii pe zona de siguranta a cetateanului oameni incompetenti.

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Moga: Un om presat, un om culpabilizat. Nu trebuia sa plece

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ca probabil nu a mai rezistat presiunii facute in cazul Caracal. Buzatu afirma ca Moga nu trebuia.

Traian Basescu, dupa demisia ministrului Moga: Daca PSD nu isi asuma costul curatarii de incompetenta a MAI, atunci isi asuma costul dramei de la Caracal

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, afirmand ca in spatele plecarii acestuia dupa doar sase zile se ascunde o reforma care nu mai poate.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )