Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ciolos: Va doresc un an 2018 al asumarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam pentru o Romanie onesta, in care sa nu ne fie rusine sa traim. Haideti sa ne punem la treaba impreuna!

Hotnews Hotnews,
 Ciolos: Va doresc un an 2018 al asumarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam pentru o Romanie onesta, in care sa nu ne fie rusine sa traim. Haideti sa ne punem la treaba impreuna!

Fostul premier Dacian Ciolos le doreste romanilor un an 2018 al asumarii, al angajarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam noi insine, fara a astepta ca altii sa o faca in locul nostru, pentru o Romanie onesta, cu fruntea sus si in care sa nu ne fie rusine sa traim, spunand ca el este gata sa faca acest lucru, potrivit news. ro. Haideti sa ne punem la treaba impreuna, este mesajul transmis luni seara de catre fostul premier. continuă pe Hotnews

Ciolos: Va doresc un an 2018 al asumarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam pentru o Romanie onesta. Haideti sa ne punem la treaba impreuna!

Fostul premier Dacian Ciolos le doreste romanilor un an 2018 al asumarii, al angajarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam noi insine, fara a astepta ca altii sa o faca in locul nostru, pentru o Romanie onesta, cu fruntea sus si in care sa nu ne fie rusine sa traim, spunand ca el este gata sa faca acest lucru. Haideti sa ne punem la treaba impreuna, este mesajul transmis luni seara de catre fostul premier.

Noi reguli pentru soferi, din 2018. Lista bolilor care te pot lasa fara permis auto

Persoanele care sufera cu inima nu vor mai avea voie sa urce la volan. Un ordin al ministrului Sanatatii nu mai permite viitorilor soferi sa treaca examenul medical, daca au afectiuni cardiace sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )