Libnet.ro
UNICEF

10:00

Critici dure din USR, la adresa lui Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Critici dure din USR, la adresa lui Dacian Ciolos

Senatorul USR Cristian Ghica a avut o iesire acida la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos pe grupul intern al partidului Poiana lui Iocan. Acesta il acuza pe Ciolos ca se baga in deciziile USR si subliniaza ca pentru PLUS, USR nu mai este un partener, ci un competitor. continuă pe Antena3

Reactia acida din USR la adresa lui Ciolos: Cu ce drept se baga in deciziile USR? Nu scrie nicaieri ca trebuie sa dansam cu totii dupa cum canta Ciolos

Senatorul USR Cristian Ghica a avut o iesire acida la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos pe grupul intern al partidului Poiana lui Iocan.

Dan Barna si Dacian Ciolos, discutii aprinse in Alianta USR PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii Aliantei USR PLUS, se vor intalni luni in sedinta Birourilor National USR si PLUS, dupa ce fostul premier Ciolos a aruncat sageti catre partenii de alianta.

Dacian Ciolos a fost reales, fara surprize, la conducerea PLUS, intr-un scrutin in care nu a avut contracandidat

Dacian Ciolos a fost reales, sambata, in functia de presedinte al PLUS. Validarea fostului premier la conducerea formatiunii, in cadrul Conventiei Nationale, nu a fost o surpriza, de vreme ce Ciolos a fost.

Conventia Nationala PLUS: Dacian Ciolos a fost ales presedinte cu majoritate de voturi

Dacian Ciolos a fost validat sambata, la Conventia Nationala a PLUS, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al partidului. Ciolos a fost ales cu 1. 160 de voturi si 40 de abtineri. Votul a.

Dacian Ciolos, reales presedinte al PLUS: imi doresc ca data viitoare sa nu mai vorbim despre un partid de lider, asta este cea mai mare vulnerabilitate a noastra

Fostul premier Dacian Ciolos a fost reales, sambata, presedinte al PLUS. El a fost singurul candidat si a fost validat la sefia partidului in cadrul Conventiei Nationale a partidului. Ciolos a spus ca isi doreste ca data viitoare sa nu se mai vorbeasca de un partid de lider, pentru ca acest lucru este cea mai mare vulnerabilitate a PLUS, sustinand ca este ultima data cand candideaza la conducerea partidului singur.

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre si nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele in zadar si iubesc trimiterile in diverse domenii. Iata cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu usurinta material de .

CONVENTIA NATIONALA PLUS: Dacian Ciolos a fost ales presedinte cu majoritate de voturi

Dacian Ciolos a fost validat, sambata, la Conventia Nationala a PLUS, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al partidului.

News alert! Planul lui Dacian Ciolos de a implica Diaspora in alegerile locale

Presedintele Partidului Unitate, Libertate si Solidaritate PLUS), Dacian Ciolos, a anuntat sambata,.

Batalia finala pentru locale din USR! Nicusor Dan vs Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Confer.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )