Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum a ajuns Klaus Iohannis ceea ce n-a vrut: presedinte-jucator. Ce solutii are pentru functia de premier

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Klaus Iohannis ceea ce n-a vrut: presedinte-jucator. Ce solutii are pentru functia de premier

Presedintele a devenit jucator in buza campaniei electorale, desi cinci ani s-a tinut departe de modelul Traian Basescu. Iohannis a pus umarul la trantirea Guvernului Dancila si acum trebuie sa aleaga: alegeri anticipate sau premier PNL. Un guvern tehnocrat, dupa modelul Ciolos, sau un nou premier sustinut de troica PSD-ALDE-ProRomania sunt variante excluse. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratie surprinzatoare: A mai ramas de rezolvat treaba cu Sectia Speciala

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile justitiei si a afirmat ca a mai ramas de rezolvat chestiunea Sectiei speciale pentru magistrati, aratand.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Alegeri anticipate in Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba loc

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate in Romania, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata in Parlament. Seful statului a anuntat ca alegerile trebuie organizate cat mai repede, intrucat exista posibilitatea ca Guvernul condus de Viorica Dancila sa ramana in functie in cazul in care ar pica doua propuneri pe care le-ar .

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna PSD-isti pentru guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, in vederea formarii unui nou guvern.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

KLAUS IOHANNIS: Guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca, guvernantii din ultimii ani au avut ca prioritate zero acapararea legii si a institutiilor, promovarea imposturii si asaltul asupra statului de drept, economiei de piata si bunei guvernari, nu si spriinirea sectorului digital, iar guvernarea actuala a mers pe contrasens fata de asteptarile societatii romanesti, aratand ca este o guvernare paralela cu nevoile de modernizare ale unei societati de tip european, in secolul XXI.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD ramane un adversar puternic. Are un aparat de propaganda cu care trebuie sa va luptati la modul cel mai serios (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, vineri, pe liberali, ca desi guvernul Dancila a fost demis in urma motiunii de cenzura, PSD ramane in continuare un adversar puternic care nu trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )