Libnet.ro
UNICEF

23:30

DACIAN CIOLOS: Avem nevoie de o reforma profunda a statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Avem nevoie de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat marti, la Zalau, ca ceea ce s-a intamplat la Caracal arata faptul ca nu este suficienta o schimbare a Guvernului, ci o reforma profunda a statului, a Constitutiei si a administratiei publice. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat marti, la Zalau, ca ceea ce s-a intamplat la Caracal arata faptul ca nu este suficienta o schimbare a Guvernului, ci o reforma profunda a statului, a Constitutiei si a administratiei publice.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

TARICEANU: in sedinta CSAT va trebui sa se discute despre o reforma profunda a STS

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de marti va trebui sa se discute despre demisii la nivel inalt, despre o reforma profunda a Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), si nu despre bugetele unor institutii, transmite Agerpres.

DACIAN CIOLOS: Demisia lui Moga, primul gest de decenta in Guvernul Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a apreciat marti ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne reprezinta primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica Dancila.

DACIAN CIOLOS: Asa cum au masacrat legislatia penala, Dancila si colegii ei sa o repare

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca, asa cum au masacrat legislatia penala in favoarea infractorilor, Viorica Dancila si colegii ei ar putea foarte simplu sa o si repare, iar lansarea ideii unui referendum arata ca, de fapt, nu are de gand sa faca acest lucru.

Fifor: ii raspund ipocritului si oportunistului suprem al politicii romanesti Dacian Ciolos ca si dumnealui putea sa intareasca legislatia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca ii raspunde ipocritului si oportunistului suprem al politicii romanesti Dacian Ciolos ca si dumnealui putea sa intareasca legislatia si precizeaza ca referendumul despre care a vorbit Viorica Dancila vizeaza introducerea unor masuri drastice, precum inchisoare pe viata sau castrare chimica.

Digi 24: VIDEO. Voltaj a cantat in memoria Alexandrei. Calin Goia, mesaj emotionant: As vrea sa aprindem o lumina, de care si ea, si noi avem nevoie

Alexandra si-a pierdut viata asteptand ca autoritatile statului in care ea avea mare incredere sa intervina. Stiti foarte bine ca a durat 19 ore si ca a fost prea tarziu. Acelasi stat care, poate printr-o educatie mai performanta, putea sa impiedice deplasarea ei, in timpul vacantei, ca sa faca meditatii, a spus Calin Goia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )