Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, critici voalate la adresa opozitiei

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, critici voalate la adresa opozitiei

Dacian Ciolos critica voalat partidele din opozitia parlamentara. in mod clar, la alegerile din 26 mai, PSD a pierdut, iar partidele de opozitie au demonstrat, prin rezultatul votului, ca se bucura de. continuă pe Antena3

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa calificarea Romaniei in semifinalele U21. Ce spune despre Franta, de care este foarte legat

Dacian Ciolos si-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook dupa ce nationala de tineret a Romaniei la Euro U21 a facut scor egal cu Franta. Este o performanta pe care fotbalul romanesc n-a mai avut-o dinainte de Revolutie si nu a scapat neobservata nici de catre politicieni. Cum a reactionat Dacian Ciolos dupa calificarea .

DACIAN CIOLOS: Tara noastra are nevoie de un proiect pe termen lung

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca in ultimele saptamani a observat tendinte ale unor partide din opozitie de pozitionare care risca sa duca energia acestor alegeri intr-o directie distructiva, centrifuga.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Donald Tusk in calitate de lider de grup al Renew Europe

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intalnit luni cu Manfred Webber, Dacian Ciolos si alti lideri politici din Parlamentul European intr-o serie de intalniri care are ca scop depasirea crizei numirilor din fruntea institutiilor UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )