Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

B1 B1,
Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica. continuă pe B1

Ciolos, despre demisia lui Nicolae Moga: ,, Cu capul plecat, in fata baronilor

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat marti ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea MAI repr.

USR cere demisia ministrului Nicolae Moga, in urma tragediei de la Caracal

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, considerand ca acesta nu.

DACIAN CIOLOS: Demisia lui Moga, primul gest de decenta in Guvernul Dancila

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a apreciat marti ca demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne reprezinta primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica Dancila.

Ciolos, despre demisia lui Moga: Primul gest de decenta si normalitate in Guvernul Dancila

Demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este un prim gest de decenta si normalitate din Cabinetul Dancila, considera liderul PLUS Dacian Ciolos. El mai adauga ca acum asteapta din partea PSD, dar si a presedintelui Klaus Iohannis sa numeasca la MAI un profesionist.

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Moga: Un om presat, un om culpabilizat. Nu trebuia sa plece

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ca probabil nu a mai rezistat presiunii facute in cazul Caracal. Buzatu afirma ca Moga nu trebuia.

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat, dupa ce a stat in functie doar 6 zile. Cererea USR a fost indeplinita. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat De ce a plecat? De ce ar fi ramas?, a spus Cristian Tudor Popescu, in direct, la Digi 24. Dupa ce USR a cerut demisia ministrului de .

Reactia lui Alex Cumpanasu, dupa demisia ministrului de Interne. incerc sa ma calmez. Mi-a spus ca vine la minister!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macenasu, a vorbit cu Nicolae Moga, cu doar cateva minute inainte ca acesta sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne. Cumpanasu a povestit cum a decurs dialogul dintre ei si ce i-a spus Moga cu privire la ancheta din cazul de la Caracal. Alexandru Cumpanasu si Nicolae Moga, intalnire .

Traian Basescu, dupa demisia ministrului Moga: Daca PSD nu isi asuma costul curatarii de incompetenta a MAI, atunci isi asuma costul dramei de la Caracal

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, afirmand ca in spatele plecarii acestuia dupa doar sase zile se ascunde o reforma care nu mai poate.

Alexandru Cumpanasu: Nicolae Moga a fost de negasit. A trebuit sa o sun pe doamna prim-ministru, care mi l-a dat la telefon. Am stabilit o intalnire, iar cand am intrat in minister l-am vazut ca isi dadea demisia(VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvpluit ca a vorbit cu Nicolae Moga, cu cateva minute inainte ca acesta sa demisioneze de la conducerea.

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului de Interne. Buzatu: Nu trebuia sa demisioneze. Probabil ca nu a mai rezistat

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, considera ca Nicolae Moga nu trebuia sa demisioneze de la sefia Ministerului de Interne, comentand ca probabil nu a mai rezistat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )