Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dacian Ciolos, dupa invitatia USR pentru Kovesi: n momentul n care Kovesi a spus ca ramne procuror, subiectul a fost nchis / Magistratii nu fac politica

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos, dupa invitatia USR pentru Kovesi: n momentul n care Kovesi a spus ca ramne procuror, subiectul a fost nchis / Magistratii nu fac politica

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, pentru agentia Mediafax, dupa ce USR a invitat-o pe Laura Codruta Kovesi sa intre in partid, ca magistratii nu fac politica si ca un proiect pentru Romania trebuie sa se bazeze pe obiective comune, nu pe o persoana sau alta. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, dupa invitatia USR pentu Kovesi: n momentul n care Kovesi a spus ca ramne procuror, subiectul a fost nchis / Magistratii nu fac politica

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, pentru agentia Mediafax, dupa ce USR a invitat-o pe Laura Codruta Kovesi sa intre in partid, ca magistratii nu fac politica si ca un proiect pentru Romania trebuie sa se bazeze pe obiective comune, nu pe o persoana sau alta.

Dacian Ciolos, dupa decizia lui Klaus Iohannis: Stiu ca multora dintre voi va vine sa plecati unde vedeti cu ochii

Fostul premier Dacian Ciolos a scris luni, pe Facebook, un mesaj pentru romanii dezamagiti de anuntul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu putem schimba situatia de fapt, dar putem schimba ce va sa vina daca ramanem si gandim si.

Ciolos, despre propunerea USR catre Kovesi: Magistratii nu fac politica. Unificarea dreptei se face in jurul unor valori, nu in jurul unei persoane

Dacian Ciolos, fondatorul partidului Miscarea Romania impreuna, a comentat miercuri propunerea lansata de USR pentru Laura Codruta Kovesi, declarand ca anuntul fostului procuror-sef de a ramane procuror a inchis acest subiect pe viitor, precizand totodata ca magistratii nu fac politica.

Ciolos cearta USR, pentru propunerea catre Laura Codruta Kovesi

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat,referitor la invitatia USR de a intra in partid lansata Laurei Codruta Kovesi, ca magistratii nu fac politica si ca un proiect pentru Romania trebuie sa se.

Un acoperit anunta planul incendiar pentru Kovesi

Dupa ce USR a invitat-o sa i se alature, Laura Codruta Kovesi ar putea fi viitorul candidat al dreptei la prezidentiale. Cel putin, in opinia lui Robert Turcescu. Ce va fi? Pas cu pas Iohannis a cedat,.

Reactia Frantei, dupa revocarea sefei DNA: Kovesi a avut un rol determinant in progresele Romaniei

Diplomatia franceza reactioneaza dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Purtatorul de cuvant al Ministerului francez pentru Europa si Afaceri Externe a afirmat ca fostul procuror-sef al DNA a.

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie.

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi: Este o situatie sensibila

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie.

USR, propunere-bomba pentru Kovesi

Propunere-bomba pentru Laura Codruta Kovesi. Dupa ce presedintele USR, Dan Barna, a vorbit in clar despre posibilitatea ca Laura Codruta Kovesi sa candideze la presedintia Romaniei sustinuta de.

Ion Cristoiu, despre propunerea USR: Doamna Kovesi s-ar putea sa aiba un talent politic care noua ne scapa

Dupa ce presedintele USR, Dan Barna, a vorbit in clar despre posibilitatea ca Laura Codruta Kovesi sa candideze la presedintia Romaniei sustinuta de USR, marti vine cu o completare. Barna a discutat cu Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )