Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dacian Ciolos a fost ales sef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European: Prima reactie a liderului PLUS

B1 B1,
Dacian Ciolos a fost ales sef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European: Prima reactie a liderului PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos a fost ales miercuri, in functia de sef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European. Anuntul a fost facut de Clotilde Armand pe pagina sa de. continuă pe B1

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia grupului politic Renew Europe

Liderul PLUS Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru conducerea grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, scrie Politico.

UPDATE: Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Renew Europe: Este doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani

Dacian Ciolos este noul presedinte al Renew Europe. El spune ca presedintia grupului Renew Europe este doar un pas in constructia politica pe care a gandit-o in ultimii doi ani, un pas important, dar e doar inceputul proiectului. Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care.

Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului politic Renew Europe: Ce sanse are liderul PLUS sa obtina postul

Liderul PLUS Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, informeaza Politico. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata chiar.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia grupului Renew Europe

Dacian Ciolos, unul dintre cei doi lideri ai Aliantei 2020 USR-PLUS, a castigat sustinerea partidului En Marche, apropiat presedintelui francez Emmanuel Macron, a partidului spaniol Ciudadanos si a altor partide din Germania si Olanda in cursa pentru sefia grupului politic Renew Europe Reinnoim Europa) din Parlamentul European, potrivit Politico.

Dacian Ciolos va fi sef de grup in Parlamentul European

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agriculturava fi sef de grup in Parlamentul European. Acesta este liderul noului grup din Parlamentul European,Renew.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia noului grup politic fondat de Emmanuel Macron

Liderul PLUS Dacian Ciolos confirma faptul ca va candida la sefia Renew Europe, al treilea grup din Parlamentul European, din care fac parte ALDE european, partidul En Marche al presedintelui francez Emmanuel Macron si Alianta 2020 USR PLUS din Romania. Renew Europe isi va alege liderul de grup pe 18 iunie.

in ce si-a investit Dacian Ciolos banii. Firma sotiei sale, profit de 63 de ori mai mare decat anul trecut

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romanieisi liderul PLUS si-a investit banii in afacerea sotiei sale, cu un imprumut in declaratia de avere de 11. 43 de lei. Firma de mindfulness a sotiei.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a fost ales lider in Parlamentul European: Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grupca pondere in legislativul european. Presedintia grupului Renew.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )