Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dacian Ciolos: Furtuna foarte violenta din vestul tarii nu ar fi putut fi oprita, insa oamenii ar fi trebuit sa fie preveniti. Sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Furtuna foarte violenta din vestul tarii nu ar fi putut fi oprita, insa oamenii ar fi trebuit sa fie preveniti. Sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, dupa furtuna violenta care a ucis 8 oameni si a ranit alti 67 in vestul tarii, ca Furtuna foarte violenta din vestul tarii nu ar fi putut fi oprita. Insa oamenii care si-au pierdut viata, zecile de raniti, ar fi trebuit sa fie preveniti despre iminenta acestui fenomen extrem. Concluzia este simpla: sistemele de avertizare si informare a populatiei NU au functionat. continuă pe Hotnews

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

USR si Dacian Ciolos cer implementarea unui sistem de alertare a populatiei, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Fostul premier si fondatorul platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat, astfel ca opt persoane au murit si 137 au fost ranite, in urma furtunii din vestul tarii.

Tudose, despre reactia autoritatilor dupa furtuna violenta din vestul tarii: Mobilizare exemplara. Cei de la Enel sunt ingrozitori!

Premierul Mihai Tudose a laudat institutiile de stat pentru actiunea din timpul furtunii din vestul tarii. Mobilizare exemplara la nivel de structuri ale Ministerului Internelor, Ministerului Apararii,.

Traian Basescu, despre furtuna violenta din vestul tarii: Sunt costurile nesabuintei noastre, reusim sa distrugem si sa poluam atmosfera in numele dezvoltarii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca furtunile violente precum cea din vestul tarii sunt un efect al schimbarilor climatice si ca actuala clasa politica are.

Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

Premierul Mihai Tudose a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Digi24, ca saptamana viitoare va incepe implementarea unui sistem de alertare a populatiei prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, ca urmare a furtunii puternice din vestul tarii, in care opt persoane au murit si 67 au fost ranite.

Situatia localitatilor fara curent electric, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica seara, ca urmare a unei furtuni puternice care a cuprins vestul tarii. Vremea a afectat si functionarea retelelor de distributie de electricitate din zona de activitate a E-Distributie Banat.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Carmen Dan, declaratii dupa dezastrul din vestul tarii. Ce masuri vor fi luate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea institutiilor publice, care au fost afectate de furtuna care a lovit vestul tarii. Domnul prefect imi spunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )