Libnet.ro
UNICEF

01:05

DACIAN CIOLOS: E obligatoriu sa avem alegeri anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: E obligatoriu sa avem alegeri anticipate

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, duminica seara, ca, din punctul sau de vedere, este obligatoriu sa aiba loc alegeri anticipate, aceasta fiind sansa tarii noastre de a iesi din situatia de instabilitate pe care o traverseaza. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Dacian Ciolos, despre un candidat unic la Primaria Capitalei: PNL sa isi aminteasca de vara lui 2016

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat duminica seara, referitor la faptul ca PNL vrea candidat propriu la Primaria Capitalei, ca liberalii ar trebui sa isi aminteasca ca au pierdut alegerile la Bucuresti, in vara anului 2016, pentru ca nu a existat un candidat comun al Opozitiei la PMB.

SONDAJ Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?

Premierul Orban a spus, dupa discutii cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, pe care le considera cea mai buna solutie pentru tara, avand in vedere ca Parlamentul e dominat de PSD si actioneaza ca o frana la adresa Guvernului. Orban nu a spus ce strategie va folosi pentru a declansa procedura anticipatelor. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Traian Basescu nu doreste alegeri anticipate din cauza ca un astfel de scrutin ar arunca Romania in patru luni de instabilitate, iar Guvernul Orban are o imagine buna si in intern, si in extern, s.

ALDE anunta ca va candida pe liste proprii, in cazul organizarii de alegeri anticipate

ALDE va candida pe liste proprii, daca vor fi alegeri anticipate, aceeasi formula fiind pastrata si la alegerile locale, a declarat liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu.

Dacian Ciolos considera ca anticipatele sunt singura solutie

Alegerile anticipate sunt singura alternativa la impasul politic in care Romania se afla, afirma lid.

Dacian Ciolos, plan pentru preluarea USR

Scenariul anticipatelor agita spiritele in alianta USR-PLUS.

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca actualul Guvern nu are performanta, iar pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa scape de acesta, declanseaza alegerile anticipate. Ciolacu a spus insa ca astfel de alegeri nu vor avea loc deoarece in Romania nu exista o criza politica, informeaza News. ro.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )