Libnet.ro
UNICEF

01:05

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos. continuă pe Ziarul Bursa

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

Ultima moda in cabinetele din Romania: stomatologia digitala

Ultima moda in cabinetele din Romania este stomatologia digitala la care apeleaza tot mai multi romani, indiferent daca au probleme sau nu. Medicul Ada Epistatu a vorbit, sambata, la News Magazine, despre.

1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

1 Decembrie. Dacian Ciolos a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 1 Decembrie. Acasa e in inima fiecarui cetatean roman. La multi ani, Romania! La multi.

Dacian Ciolos, dupa reactia ministrului Educatiei privind rezultatele PISA: Seninatatea doamnei ministru ne da fiori. in fapt, este o tragedie

Dacian Ciolos critica, pe Facebook, reactia ministrului Educatiei cu privire la rezultatele dezatruoase obtinute de elevii romani la ultimele teste PISA aratand ca seninatatea doamnei ministru ne da.

Ciolos, despre tragedia din educatie: Seninatatea doamnei ministru ne da fiori

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune, referitor la rezultatele PISA, ca Romania nu e in stare sa formeze tineri capabili sa se descurce in situatii concrete de viata, dar ministrul Educatiei ne spune sa stam linistiti. Seninatatea doamnei ministru ne da fiori, a reactionat fostul premier.

Dacian Ciolos a discutat alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos a discutat despre alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro.

Dezastru climatic. Zeci de orase, acoperite de ape in 30 de ani. Ce zone din Romania sunt amenintate

Doua treimi din suprafata Pamantului este acoperita cu apa si aproape 97% din aceasta este apa sarata. Cumva faptul ca in viitor, unele orase vor fi acoperite de apa, nu mai reprezinta chiar un element de noutate, cu atat mai mult cu cat si trecutul ne ofera lectii pretioase. Acest scenariu din viitor amintit mai .

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Cand apare in cinematografele din Romania Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker este cel mai nou film din celebra serie si va aparea destul de curand si in cinematografele din Romania. Noul film din seria Star Wars este unul dintre cele mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )