Libnet.ro
UNICEF

18:30

DACIAN CIOLOS: Tara noastra are nevoie de un proiect pe termen lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Tara noastra are nevoie de un proiect pe termen lung

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca in ultimele saptamani a observat tendinte ale unor partide din opozitie de pozitionare care risca sa duca energia acestor alegeri intr-o directie distructiva, centrifuga. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos s-a intalnit cu Donald Tusk in calitate de lider de grup al Renew Europe

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, s-a intalnit luni cu Manfred Webber, Dacian Ciolos si alti lideri politici din Parlamentul European intr-o serie de intalniri care are ca scop depasirea crizei numirilor din fruntea institutiilor UE.

Dacian Ciolos: ii voi da toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European

Dacian Ciolos, ales recent presedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, a declarat vineri seara, la Digi 24, ca ii va acorda toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European.

ANUL TRECUT: Tara noastra, cele mai mici preturi la alimente din Europa

Tara noastra avea, anul trecut, cele mai reduse preturi la alimente dintre tarile Uniunii Europene, cu 34,6% mai scazute decat media UE, iar la recreatie si cultura cu 41,6% sub medie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Gheorghe IalomitianuA DEMISIONAT din PNL: Actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea

Gheorghe Ialomitianua demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea. Am fost invitat la actiunile mari ale partidului, era foarte bine sa fiu acolo, insa.

Poluare, tara noastra a ratat podiumul la nivelul Uniunii Europene

Poluarea este marea problema a secolului XXI, una care ameninta in mod real viitorul planetei pe termen mediu si lung. Poluarea aerului reprezinta, in prezent, cel mai mare risc pentru sanatate la nivel mondial, iar aceasta se estimeaza ca va contribui la 7 milioane de decese premature in fiecare an, releva World Air Quality Report 2018 - Region and City PM2. 5 Ranking. Aerul poluat reprezinta cea de-a patra cauza care duce la inregistrarea deceselor precoce si, mai mult, impovareaza economia globala cu un cost anual de 225 miliarde de dolari.

China are nevoie de aproape 440 de miliarde de dolari pentru a ecologiza zonele rurale

China va avea nevoie de 3. 000 de miliarde de yuani 440 de miliarde de dolari) in urmatorii trei ani, pentru a imbunatati conditiile sanitate la sate si pentru a ecologiza mediul rural foarte poluat, potrivit unor oficiali guvernamentali citati de publicatia People and s Daily, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )