Libnet.ro
UNICEF

17:15

DAN BARNA SI DACIAN CIOLOS ANUNTA: USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA SI DACIAN CIOLOS ANUNTA: USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei, ca urmare a rezultatului bun obtinut impreuna la alegerile europarlamentare din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Barna si Ciolos anunta continuarea aliantei USR-PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei, ca urmare a rezultatului bun obtinut impreuna la alegerile europarlamentare din 26.

Barna si Ciolos, anunt important despre viitorul aliantei

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru co.

Prezidentiale 2019. USR-PLUS amana inceperea campaniei de strangere de semnaturi pentru Dan Barna

Alianta USR PLUS a amanat inceperea strangerii de semnaturi pentru candidatul la presedintie al celor doua formatiuni, Dan Barna.

Consulul Romaniei la Milano, numit de Ciolos, la masa cu reprezentantii USR-PLUS

Cativa reprezentanti ai Aliantei USR-PLUS din Italia s-au intalnit cu consulul Romaniei la Milano, Adrian Georgescu, numit in functie de fostul premier Dacian Ciolos, in prezent lider al PLUS, potrivit site-ului litere. net.

DACIAN CIOLOS: Mai multe filiale judetene PLUS au echipe de conducere complete

Mai multe filiale judetene ale PLUS precum si organizatiile din cele sase sectoare ale Capitalei au echipe de conducere complete si, de asemenea, PLUS s-a organizat exemplar si in diaspora, a anuntat liderul formatiunii, Dacian Ciolos, pe Facebook.

Nicusor Dan spune ca ar reusi sa castige Primaria Capitalei cu 10 procente peste Gabriela Firea, daca ar fi desemnat candidatul USR-PLUS. Datele unui sondaj realizat la comanda sa

Deputatul Nicusor Dan sustine ca, potrivit unui sondaj realizat la comanda sa la finalul lunii iulie, daca ar fi candidatul unic al aliantei USR-PLUS la Primaria Capitalei ar reusi sa obtina 41% dintre voturi, cu 10 procente peste Gabriela Firea. Nicusor Dan a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa ce Vlad Voiculescu a fost desemnat de PLUS candidat la Primaria Bucuresti, ca, in cazul in care opozitia nu va avea un candidat unic, el va candida independent.

Alianta USR-PLUS solicita CE declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112

Europarlamentarii Aliantei USR-PLUS solicita Comisiei Europene declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112 care sa clarifice eficienta localizarii apelantilor aflati in primejdie.

Europarlamentarii USR PLUS solicita CE declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112

Europarlamentarii Aliantei USR PLUS solicita Comisiei Europene declansarea unui audit de urgenta pen.

Consiliul National al PLUS a votat cu amendamente protocolul de alianta cu USR pentru alegeri. Ciolos: Sa continuam sa punem asteptarile electoratului mai presus de orgolii de partid

Consiliul National al PLUS a finalizat procedura de vot pentru protocolul de alianta politica cu USR, pentru alegeri. Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat sambata seara ca textul, adoptat cu amendamente, va fi propus USR, el spunand ca cele doua formatiuni trebuie sa continue sa puna asteptarile electoratului mai presus de orgolii de partid.

USR a decis: DOAR alianta electorala, nu politica cu PLUS. Dan Barna nu si-a convins colegii (DOCUMENT)

Comitetul politic al USR s-a reunit, sambata, intr-o sedinta in cadrul careia s-a luat decizia formarii unei aliante electorale cu PLUS pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Membrii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )